Trudnoća.hr > Salate

Salate

 • Salate

  Salata od cikle i mrkve

  Kombinacija specifičnog okusa cikle i slatkastog okusa mrkve pokazati će vam izvrsnu fuziju teksture i okusa koju nećete lako zaboraviti.

  15 min

 • Salate

  Krumpir salata

  Fina salata koju većina obitelji najčešće koristi kao prilog zdravom mediteranskom ribljem jelu. Preporučujemo uz pohanog oslića.

  30 min

 • Salate

  Salata od kozica

  Fina mediteranska salata za prave slodokusce. U vručnim ljetnim danima poslužiti će kao vrhunski, a opet lagani i osvježavajući, popodnevni ili večernji obrok.

  15 min

 • Salate

  Salata od pečene cikle

  Iako se tradicionalno jede sirova i ukiseljena preporučujemo vam da pokušate pripremiti je ovako. Vjerujemo da ćete zauvijek promjeniti mišljenje o pripremi i korištenju cikle.

  30 min

 • Salate

  Salata od piletine

  Najčešći obrok u prehrani profesionalnih sportaša. Izvrstan i hranjiv, prepun vitamina, proteina i bjelančevina, ovaj obrok pomoći će vam podignuti dnevnu energiju na novu razinu.

  15 min

  Salate

  (9)

  Salate

  Salata od tune

  Idelan obrok za one koji paze na težinu i metabolizam a žele se si priuštiti hranjivi obrok. teško da ćete pronaći zdraviji i laganiji...

  15 min

  Salate

  Salata od piletine

  Najčešći obrok u prehrani profesionalnih sportaša. Izvrstan i hranjiv, prepun vitamina, proteina i bjelančevina, ovaj obrok pomoći će vam...

  15 min

  Salate

  Salata od pečene cikle

  Iako se tradicionalno jede sirova i ukiseljena preporučujemo vam da pokušate pripremiti je ovako. Vjerujemo da ćete zauvijek promjeniti mišljenje...

  30 min

  Salate

  Salata od patlidžana, rajčica i feta sira

  Patliđan je namirnica koja ima izvrstan okus na koji god način ga pripremili. Pokušajte pripremiti ovu salatu i garantiramo da vas okus neće...

  15 min

  Salate

  Salata od mrkve i jabuke

  Volite li standardnu salatu od mrkve, dodatka jabuke će vas očarati. Pokušajte dati vašoj djeci bez prejakih aroma octa i limunovog soka.

  10 min

  Salate

  Salata od maslačka sa svježim sirom

  Iako su namirnice za ovu salatu malo netipične, uvjeravamo vas da će vas kombinacija okusa natjerati da zavolite ovaj jednostavan prilog.

  5 min

  Stranica 1 od 212