Trudnoća.hr > Rižota

Rižota

  • Rižota

    Rižoto sa šparogama

    Kako bi učinili uslugu svome zdravlju bijelu rižu zamijenite onom integralnom koja sadrži znatno više vlakana te će vas duže držati sitima. Smeđa riža sadrži 3,5 puta više magnezija,...

    20 min

  • Rižota

    Rižoto od boba

    Škrob riže već se u ustima pomoću sline pretvara u šećer, a u želucu ostaje samo dva sata, u kojemu se gotovo potpuno razgrađuje. Brzo oslobađa energiju i pozitivno djeluje na crijevnu...

    30 min

  • Rižota

    Rižoto s porilukom

    Škrob riže već se u ustima pomoću sline pretvara u šećer, a u želucu ostaje samo dva sata, u kojemu se gotovo potpuno razgrađuje. Brzo oslobađa energiju i pozitivno djeluje na crijevnu...

    30 min

  • Rižota

    Juneći rižoto

    Kako bi učinili uslugu svome zdravlju bijelu rižu zamijenite onom integralnom koja sadrži znatno više vlakana te će vas duže držati sitima. Smeđa riža sadrži 3,5 puta više magnezija,...

    50 min

  • Rižota

    Pileći rižoto s gljivama

    Škrob riže već se u ustima pomoću sline pretvara u šećer, a u želucu ostaje samo dva sata, u kojemu se gotovo potpuno razgrađuje. Brzo oslobađa energiju i pozitivno djeluje na crijevnu...

    30 min

    Rižota

    (10)

    Riblja jela

    Rižoto s lignjama

    Kod pripreme rižota vrlo je važno jelo maknuti s vatre dok je riža u sredini još malo tvrda. U pokrivenoj posudi, dok je jelo još vruće riža...

    40 min

    Rižota

    Rižoto sa šparogama

    Kako bi učinili uslugu svome zdravlju bijelu rižu zamijenite onom integralnom koja sadrži znatno više vlakana te će vas duže držati sitima....

    20 min

    Rižota

    Rižoto s prokulicama i ricotta sirom

    Prokulice su iznimno zdrave i hranjive namirnice te u kombinaciji s ricotta sirom stvaraju nezaboravan okus vašeg rižota.

    20 min

    Rižota

    Rižoto s porilukom

    Škrob riže već se u ustima pomoću sline pretvara u šećer, a u želucu ostaje samo dva sata, u kojemu se gotovo potpuno razgrađuje. Brzo...

    30 min

    Rižota

    Rižoto s plodovima mora

    Mješavinu plodova mora možete zamijeniti onim što najviše volite- možete dodati samo kolutiće lignji, meso dagnji ili kozice.

    20 min

    Rižota

    Rižoto s hokaido tikvom

    Škrob riže već se u ustima pomoću sline pretvara u šećer, a u želucu ostaje samo dva sata, u kojemu se gotovo potpuno razgrađuje. Brzo...

    30 min

    Stranica 1 od 212