Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Objave pobjednika > Objava pobjednika Magic Baby kviza znanja

Objava pobjednika Magic Baby kviza znanja

Izvor fotografije: Press

Kviz znanja u suradnji s Magic Baby  je završio i donosimo vam ime dobitnika vrijednih luksuznih Mutsy Nexo kolica.  Hvala svima na sudjelovanju, a u našem novom kvizu znanja možete sudjelovati već sada. Za više informacija o novom darivanju kliknite ovdje.

Pobjednica je:

  1. Gabrijela Aničić

Gabrijela je točno odgovorila na pitanja i pritom bila najbrža u tome! (Vrijeme ispunjavanja forme: 10,2292220592  sekundi, poslan SMS za pripadajuću prijavu). Točne odgovore pogledajte niže:

Od koje dobi se mogu koristiti Mutsy Nexo luksuzna kolica?

TOČNO: Musty Nexo kolica mogu se koristiti od rođenja do 15kg težine djeteta.

Koje su glavne prednosti Mutsy Nexo kolica?

TOČNO: Glavne prednosti Nexo kolica su udobnost, praktičnost i jednostavnost korišetnja, zauzimaju izrazito malo prostora pa su pogodna za putovanja i stanu u svaki prtljažnik.

Gdje se sve nalaze Magic baby trgovine?

TOČNO: Magic baby trgovine nalaze se u svim većim gradovima (Zagreb, Zaprešić, Varaždin – USKORO!, Osijek, Šibenik, Split, Pula, Zadar – USKORO!, Slavonski Brod, Rijeka), a dostava putem webshopa www.magicbaby.hr je besplatna za sve lokacije u RH.

Molimo kontaktiranu pobjednicu da do ponedjeljka 9.4.2018. u podne dostavi zatražene točne, potpune i istinite podatke o sebi, u suprotnom gubi pravo na nagradu te ćemo morati odabrati novog pobjednika.

Još jednom zahvaljujemo sudionicima i čestitamo pobjednici.