Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Objave pobjednika > Objava dobitnika SmarTrike Dream Green

Objava dobitnika SmarTrike Dream Green

Izvor fotografije: Press

Kviz znanja u suradnji s Magic Baby-em je završio i sa zadovoljstvom vam donosimo ime dobitnice SmarTrike Dream Green tricikla.  Hvala svima na sudjelovanju, a u našem novom kvizu znanja možete sudjelovati već sada. Za više informacija o novom darivanju kliknite ovdje.

Pobjednica je:

Maja Halupa Androić

“Majka sam dvojice mališana starosti 2 godine (stariji) i 11 mjeseci (mlađi). SmarTrike bi bio pravi spas za mališane ali i za nas roditelje budući da je svaki odlazak u šetnju ili trgovinu jedna mala borba. Naime, stariji braco je mlađemu prepustio svoja  kolica a hodanje mu zna dosaditi jer se nakon poduže šetnje umori tako da smo ga često primorani nositi i istovremeno gurati mlađeg bracu u kolicima. SmarTrike bi sigurno izazvao veliko oduševljenje kod starijeg mališana jer ga mogu voziti mama i tata u njemu ali ga može voziti i samostalno, a kada preraste i njega-velikodušno bi ga prepustio braci :)”

Molimo pobjednicu da do ponedjeljka 15.05. u podne dostavi točne, potpune i istinite podatke o sebi, u suprotnom gubi pravo na nagradu te ćemo morati odabrati novog pobjednika.

Još jednom zahvaljujemo sudionicima i čestitamo pobjednici.