Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Objave pobjednika > Objava dobitnika Maclaren deluxe activity seta denim

Objava dobitnika Maclaren deluxe activity seta denim

Izvor fotografije: Press

Kviz znanja u suradnji s Neonatom je završio i sa zadovoljstvom vam donosimo ime dobitnice MACLAREN DELUXE ACTIVITY SETA DENIM.  Hvala svima na sudjelovanju, a u našem novom kvizu znanja možete sudjelovati već sada. Za više informacija o novom darivanju kliknite ovdje.

Dobitnica je:

  1. Ana Njavro

Razlog zašto smatra da bi baš ona trebala osvojiti ovu nagradu prenosimo u cijelosti:

“Ako dobijem ovu vrijednu nagradu, ne bi se razveselilo samo jedno dijete, nego čak njih 25-oro!

Odgojiteljica sam u Dječjem vrtiću Palčica u Dubrovniku. U našoj veseloj skupini četverogodišnjaka i petogodišnjaga ima velikih ljubitelja/ica lutkica. Krevetić za lutke nam je trenutno kartonska kutija, a ovih dana razmišljamo i kako napraviti kolica od neoblikovanog materijala. Djeca se vole igrati “mame i tate” i uživljavati se u uloge odraslih, a ova nagrada bi, vjerujem, izazvala ogromnu radost i bila bi veliki poticaj za što bolju i kvalitetniju igru i zajednišvo.

Kako se mi jako brinemo za sve naše igračkice, čuvamo ih i pospremamo – znamo da bi ova nagrada bila najsigurnija u našim rukicama! Nadamo se da ćete omogućiti jednoj teti da iznenadi i razveseli skupinu predivne djece! :)” 

Molimo dobitnicu da do ponedjeljka 20.2. u podne dostavi točne, potpune i istinite podatke o sebi, u suprotnom gubi pravo na nagradu te ćemo morati odabrati drugog dobitnika.

Još jednom zahvaljujemo sudionicima i čestitamo dobitnici.