Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Objave pobjednika > Objava dobitnika Emmezeta poklon bona od 1000 kn!

Objava dobitnika Emmezeta poklon bona od 1000 kn!

Izvor fotografije: Press

Kviz znanja u suradnji s Emmezetom je završio i sa zadovoljstvom vam donosimo ime dobitnice poklon bona u vrijednosti 1000 kn.  Hvala svima na sudjelovanju, a u našem novom kvizu znanja možete sudjelovati već sada. Za više informacija o novom darivanju kliknite ovdje.

Pobjednica je:

  1. Danijela Holler

“Suprug i ja smo se nedavno vjencali, za 2 i pol mjeseca cemo postati roditelji sincica. Sada pocinjemo s preuređenjem naseg doma kako bi sve bilo spremno na vrijeme. Buduci da uredenje doma iziskuje dosta troskova ova nagrada bi nam jako dobro dosla. A i bas smo jucer bili u emmezeti i tamo pronasli krevet iz snova koji nam stize za koji tjedan. I i trebat cemo jos puno sitnica za urediti nas dom. Također bi dio nagrade potrosila na svoju sestru koja ce nam prepustiti svoju veliku sobu i preci u manju jer si mi zbog financija svoj stan ili podstanarstvo ne mozemo priustiti.“

Molimo pobjednicu da do ponedjeljka 29.05. u podne dostavi točne, potpune i istinite podatke o sebi, u suprotnom gubi pravo na nagradu te ćemo morati odabrati novog pobjednika.

Još jednom zahvaljujemo sudionicima i čestitamo pobjednici.