Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Znate li koje namirnice štete vašem zdravlju?

Znate li koje namirnice štete vašem zdravlju?

Svi mi često unosimo u svoj organizam hranu koja ne samo da je općenito nezdrava, nego nam i dugoročno može naštetiti. Uvijek sami sebi govorimo kako nam se ništa neće desiti od jednog čokoladnog kolača ili ukusne tjestenine. Možda i neće, ali vrijedi pripaziti. Svaka osoba je drugačija i ne reagira jednako na različite namirnice. Jeste li se ikad zapitali zašto tako teško gubite kilograme, imate problema s probavom ili ste skloni infekcijama? Također osjećate simptome poput nadutosti, glavobolje, bezvoljnosti, nesanice i razdražljivosti? Sve to može biti povezano s intolerancijom na određenu hranu.

Pravilnom prehranom svatko od nas može utjecati na mnogobrojne probleme i zaštititi svoje zdravlje. Test intolerancije na hranu može nam pokazati koje nam namirnice štete, a koje koriste našem organizmu.

Nastavite čitati članak niže...

intolerancija-3-445x310

Biorezonantno testiranje temelji se na elektromagnetnom principu te je stoga svejedno radi li se o uzorku krvi ili uzorku korijena kose. Oba tipa uzorka daju jednako dobre rezultate.

Test intolerancije putem kose siguran je, brz, pouzdan i jednostavan način kako doći do informacija o vašem stanju u načinu prehrane.

Kada se osoba odluči na testiranje, onda je najbolje da odmah provjeri gotovo sve namirnice, začine, aditive (antioksidansi, emulgatori, pojačivači okusa, umjetne boje, regulatori kiselosti, zaslađivači i zgušnjivači),konzervanse i teške metale koji obuhvaćaju gotovo sve što je moguće konzumirati.

intolerancija-1-445x310

Od sada za vas imamo i premium ponudu. Portal za grupnu kupovinu Trendi.hr i Biorezonantni centar BioVal donose ti super ponudu – Test intolerancije putem korijena kose na 500 namirnica, začina, konzervansa, aditiva i teških metala uz 77% popusta za samo 479.00 kn. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i zapamtite onu staru izreku „Bolje spriječiti nego liječiti“.