Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Zakoračite u ljeto sa besprijekornom kožom!

Zakoračite u ljeto sa besprijekornom kožom!

Izvor fotografije: Press

Majke na prvo mjesto uvijek stave dijete i jako malo vremena posvećuju sebi. Neprospavane noći, neadekvatna prehrana i mnogu drugi faktori utječu na kožu, te ostavljaju vidljive tragove na koži. Besprijekoran ten bez bora sada je dostupan i vama! Vidljive bore možete riješiti pomoću prirodne kreme Lux-Factor 4D Hyaluron koja je osvojila brojne poznate Hrvatice!

Krema, koja zaista djeluje!

U laboratoriju u Parizu su znanstvenici, nakon godina istraživanja ujedinili 100% prirodnu hijaluronsku kiselinu europskog podrijetla i senzacionalnu Lux-Factor 4D Anti-Wrinkle formulu. S posebnim biotičkim procesom su razbili mikročestice molekulske mase, koji prodiru u dublje slojeve kože, a na taj način djeluju iznutra prema van. Hijaluron ispuni duboke i izražene bore i manje borice. Uključivanje manje dimenzije (4D) hijaluronska kiselina trajno zaglađuje kožu i čini mladenački izgled kože. Patentirana 4D Hyaluron krema protiv bora također pruža zapanjujuće brzo i učinkovito djelovanje na zaglađivanje bora, pomlađuje kožu s nevjerojatnim botox učinkom, hidratizira kožu i pruža blistav izgled tokom cijelog dana.

PRIJE_POSLIJE_OCI

Zapanjujući rezultati već nakon dva tjedna redovite upotrebe kreme protiv bora Lux-Factor.

Zaboravite na botox!

Korištenjem kreme bez štetnih sastojaka koji dugoročno ostavljaju vidljive tragove na vašoj koži, dizajnerica i majka dvoje malih anđela Martina Ješe, otkrila je način na koji će sačuvati mladenačku svježinu. Prirodna i patentirana formula, koja se nalazi u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi, dokazano djeluje i štiti vašu kožu, što potvrđuju farmaceuti i stručnjaci.

Mag. farmacije Jasna Martinjak:

VIDEO:

Martina Ješe, dizajnerica:

image1(1)

 

„Kada imate dvoje male djece, teško ćete naći vremena za sebe i posjete kozmetičkim salonima. Uz sve to, trudim se uskladiti privatne obaveze i posao, što u današnje vrijeme nije lagano. Mogu reći da sam otkrivanjem prirodne kreme protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron – otkrila savršenstvo za svoju kožu. Moja koža je nakon par dana zablistala. Vratio joj se sijaj, a borice i podočnjaci su nestali. Ma, zar to nije super?“ (smijeh)

image1

 

100% prirodan hijaluron radi čuda, a vi ćete sa njim izgledati mlađe nego ikada!

Kako do dokazano najučinkovitije kreme protiv bora Lux-Factor?

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com!