Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Za siguran i učinkovit odabir i kod nedonoščadi, BioGaia® Baby Protectis kapi

Za siguran i učinkovit odabir i kod nedonoščadi, BioGaia® Baby Protectis kapi

Izvor fotografije: Press

Kada nešto smatrate sigurnim, onda dopuštate da se koristi i na najosjetljivijim bićima-nedonoščadi.

Iskustva stručnjaka u primjeni BioGaia® Baby Protectis kapi kod nedonoščadi

Normalna trudnoća u prosjeku traje oko 40 tjedana. Ako beba dođe na svijet nakon 28. tjedna, odnosno prije 37. tjedna smatra se da je nedonošče. Osnovna karakteristika uz manju porođajnu težinu i duljinu jest nezrelost djeteta, što znači i crijevna neravnoteža.

Upravo iz tih razloga u rodilištima u Hrvatskoj, nedonoščad na odjelu intenzivnog liječenja dnevno primaju 5 kapi Lactobacillus reuteri DSM 17938, komercijalnog naziva Lactobacillus reuteri Protectis,odnosno BioGaia® Baby Protectis kapi.

Soj je izoliran iz majčinog mlijeka, a nalazi se u svim BioGaia® proizvodima u jednakoj koncentraciji od 108 IU. Specifičnost BioGaia® Baby Protectis kapi je što ne sadrže konzervanse niti gluten, te osim učinkovitosti prednjače i u sigurnosti od prvog dana rođenja.

Zašto BioGaia® Baby Protectis kapi koristiti od rođenja?

 

Izvor fotografije: BioGaia® Hrvatska Facebook page

Mikrobiota je naziv za normalnu ili fiziološku mikrofloru koju čine mikroorganizmi nastanjeni na koži i sluznici čovjeka, a doprinosi:

a) poboljšanju probave
b) razvoju motorike crijeva
c) sazrijevanju imunološkog sustava

Crijevna mikrobiota razvija se od rođenja pa iduće tri godine, a kasnije ostaje poprilično netaknuta do kraja života. Zato je iznimno važno primjenjivati BioGaia® Baby Protectis kapi od prvoga dana rođenja kako bi se crijevna mikrobiota što prije i bolje razvila.

U suradnji s Vašim pedijatrom odaberite najbolje, jer s BioGaia® Baby Protectis kapima razmišljate sigurno, učinkovito i mislite na budućnost Vašeg mališana.

Posjetite nas i na www.biogaia.hr, na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/biogaiahrvatska/ te pronađite u svim ljekarnama.