Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Za cijelu obitelj, zdrav izbor za jačanje imuniteta!

Za cijelu obitelj, zdrav izbor za jačanje imuniteta!

Izvor fotografije: Press

U našem novom kvizu znanja možete osvojiti PIP poklon paket:

  • 3x FARMAKOL IMUNALPIP PLUS, mednopropolisni sirup
  • 3x FARMAKOL PROPOCIJAN PLUS, kapsule
  • 3x FARMAKOL AQUAPROPOL, sprej za grlo
  • 3x FARMAKOL NASOPIP, sprej za nos
  • 3x PIP MATIČNA MLIJEČ JUNIOR, ampule

FARMAKOL IMUNALPIP PLUS

mednopropolisni sirup, 150ml

Mednopropolisni sirup svojim sastavom prilagođen za primjenu kod djece već od prve godine života. Namijenjen je jačanju imunološkog sustava, povećanju snage i vitalnosti organizma, a preventivno se preporučuje kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, prirodni sok aronije, te vitamin C i cink koji doprinose jačanju oslabljenog imunološkog sustava uslijed stresa te povećanih fizičkih i psihičkih napora. Sirup ne sadrži  konzervanse, umjetna bojila i alkohol.

FARMAKOL PROPOCIJAN PLUS

60 kapsula

Farmakol PropoCijan kapsule su širokog polja djelovanja,  primarno doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa, normalnoj funkciji krvnih žila i boljoj cirkulaciji. Sekundarno doprinose normalnoj funkciji  svih tkiva i organa, preveniraju razvoj mnogih bolesnih stanja organizma.Osnovni sastojci su bioflavonoidi, antocijani i proantocijanidini  antioksidansi koji inhibiraju djelovanje slobodnih radikala koji dovode do oštećenja stanica, slabljenja funkcije imunološkog sustava.

FARMAKOL  AQUAPROPOL

sprej za grlo, 20ml

100% prirodno, bez konzervansa, umjetnih  aroma i alkohola.  Za djecu od navršene 1. godine života i odrasle.

Farmakol Aquapropol sprej za grlo je vodena otopina suhog ekstrakta propolisa standardiziranog na flavonoide, s ekstraktima kadulje i mente. Sprej učinkovito jača sluznicu usne šupljine,  ublažava peckanje i žarenje popraćeno sa bolnim i otežanim gutanjem. Olakšava simptome kod promuklosti i pojave afti, umiruje nadraženu sluznicu grla i usne šupljine, ždrijela i glasnica. Ekstrakt kadulje sadrži djeluje protuupalno i antiseptički, dodatno u sinergiji s  bioflavonoidima propolisa Aquapropol sprej djeluje baktericidno i virucidno, povećava obrambenu sposobnost sluznice te sprječava širenje upale. Ekstrakt mente daje osjećaj svježine.

FARMAKOL NASOPIP

sprej za nos, 20ml

100% prirodno, bez konzervansa, umjetnih  aroma i alkohola. Za djecu od navršene 1. godine života i odrasle.

Nasopip sprej prikladan je za svakodnevnu higijenu, vlaženje, njegu i zaštitu nosne sluznice. Terapija bez iritacija, pogodna za dugotrajnu njegu oštećene i suhe sluznice nosa. Zahvaljujući bioflavonoidima iz propolisa Nasopip sprej djeluje antiseptički, baktericidno i virucidno, povećava obrambenu sposobnost nosne sluznice, smanjuje otok, sužava i jača male krvne žile, znači, pomaže kod začepljenog i neprohodnog nosa.Dodatno, sljez u sinergiji s kaduljom i mentom djeluje umirujuće na sluznicu nosa uz ugodan osjećaj svježine nakon uporabe.

Nasopip olakšava prohodnost gornjih dišnih putova kod prehlada, hunjavica, rinitisa i alergijskog rinitisa. Kod dužeg boravka u prostorima sa suhim zrakom (centralno grijanje,  klimatizacija) održava prirodnu vlažnost nosne sluznice, poboljšava i olakšava uklanjanje nečistoća iz nosne šupljine.

PIP MATIČNA MLIJEČ JUNIOR S VITAMINOM D I VITAMINIMA B KOMPLEKSA

ampule 500mg

Ampule su tekući oblik prilagođen  za primjenu kod  djece, ne sadrže konzervanse, umjetna bojila i alkohol. Uz matičnu mliječ sadrže vitamin C iz prirodnog izvora (acerole), te vitamin D i vitamine B kompleksa koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti. Ampule se preporučuju djeci od 3. godine života.

Ukupna vrijednost paketa : 1.100,00 kn

Igrajte i osvojite PIP poklon pakete za jačanje imuniteta cijele obitelji!

Odgovore pronađite na www.pip.hr

PRIJAVITE SE OVDJE