Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Uskoro 16. splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, trudnice, djecu i roditelje

Uskoro 16. splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, trudnice, djecu i roditelje

Uskoro 16. splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, trudnice, djecu i roditelje na ovim prostorima:  

25. – 26. 10. 2014. u Konzum centru (Ex Mercator centar Split)

Tradicionalni sajam „Dani beba, djece i trudnica“ najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe. Organizira se od 2007. godine u proljeće i jesen u Westgateu  kod  Zagreba i na jesen u Konzum centru, bivšem Mercator centru Split.
U ugodnom i lijepom interijeru centra posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode za trudnice,  bebe i  djecu. Uz generalnog pokrovitelja sajma Lina iz Podravke, na radost najmlađih, posjetitelje će dočekati i sponzori sajma: BebeNova, Chicco, Kozmo, Mali Split, Magic Baby, Nestle, Peg-Perego centar Split i Violeta. Uz ova poznata imena, na sajmu će se predstaviti i mnoge druge specijalizirane tvrtke i poznati brendovi.

Ovaj specijalizirani sajam za djecu, bebe, trudnice  i roditelje omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude što je vrlo bitno u današnjim kriznim vremenima. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po najvećoj ponudi proizvoda za bebe i djecu na jednom mjestu kao i po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju i mnogobrojne nagradne igre. Uz mnogo pjesme, plesa, smijeha i veselja, djeca se mogu zabaviti i u igraonicama na sajmu.

Nastavite čitati članak niže...

Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a popis svih izlagača i partnera sajma će biti objavljen nekoliko dana prije održavanja sajma na službenim web stranicama sajma www.danibeba.com.
O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem  facebook stranice Dani.beba.

Roditelje i one koji će to tek postati,  s prebivalištem u kontinentalnim dijelovima Hrvatske, možemo već sad obradovati i poručiti im da se još malo strpe do sljedećeg jesenskog sajma „Dani beba, djece i trudnica“ koji će se ove godine po drugi put održati sredinom studenog u Westgateu kod Zagreba. Sve informacije o ovom najvećem sajmu te tematike biti će uskoro objavljene na web stranicama i FB-u sajma.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.
Hari Đerđ, direktor sajma  i organizacijski tim