Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Trgovina i web trgovina za bebe i buduće majke

Trgovina i web trgovina za bebe i buduće majke

Izvor fotografije: Press

Vođeni idejom da se ponuda proizvoda u našoj trgovini razlikuje od ostalih trgovina, nastala je naša manja trgovina sa vlastitom proizvodnjom baby proizvoda i uvozom odjeće za buduće majke i bebe.

Kod nas možete pronaći jastuke za nošenje, čuvanje i spavanje bebe u nekoliko modela. Njihova uloga je da su namjenjeni da štite bebinu kralježnicu, te da se u njemu osjeća sigurno i toplo, a Vama olakšava držanje i čuvanje, naročito ukoliko Vam je prva bebica.

U ponudi imamo nekoliko modela jastuka no izdvojili bismo jastuk trokut kojeg možete pronaći u našoj trgovini i internet trgovini u više modela, boja i dezena.

Prednost modela jastuka trokuta je što ima više namjena:

  • Nošenje, čuvanje i spavanje bebe
  • Rastvoren služi kao podloga za igru sa bebom ili za prematanje
  • Poplunčić za prekriti
  • Neki od modela imaju kao dodatak nepropusnu podlogu za prematanje, krović , igračkice ili su dvostranih dezena te se mogu koristiti na dvije strane. Jastuci su na vezanje zbog sigurnosti bebe, a izrađeni su od pamučnih materijala te punjeni poliesterskom vatom da bude što čvršći.

 

U ponudi isto tako možete pronaći cjelokupnu ponudu posteljnog programa kao što su posteljine, kompleti za dj.krevetićie, jastučići za bočno spavanje, dekice, nepropusne podloge za prematanje, nepropusne plahte, sa gumicom, pamučne plahte, banana jastuke za dojenje, švedske pelene za široko povijanje.

Svi proizvodi se izrađuju u našoj obiteljskoj stvaraonici u kojoj je glavna misao da budete zadovoljni kvalitetetom, izgledom i naravno korisnom uporabom istih.

Odjeću za bebice i buduće majke uvozimo iz Poljske od provjerenih proizvođača sa certifikatima pamčunih materijala od kojih se odjeća izrađuje. Različite kolekcije modela za bebe od bodi benkica, hlačica, kombinezonića, kapica i kompleta, a možete ih pogledati na našim stranicama www.facebook.com/babysedmica i www.babysedmica.hr  ili nas posjetiti u Trenkovoj 75, Varaždin. Sve upite možete nam uputiti na mail babysedmica@gmail.com .

Kontakt telefon: 042 231 251.