Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Topla i suha stopala u Froddo cipelama

Topla i suha stopala u Froddo cipelama

Izvor fotografije: Press

U hladnim zimskim danima najvažnije je sačuvati topla i suha stopala. Froddo je pripremio posebnu FroddoTex liniju cipela, čizmi i gležnjača za najhladnije dane u godini, kako bi djeca uživala u zimskim radostima u toploj, suhoj, prozračnoj i udobnoj obući.

Moderan način proizvodnje, prirodni materijali, vodootporne i prozračne membrane pružaju najbolju zaštitu stopalima u hladnim kišnim i snježnim danima. Vodonepropusna tex membrana odbija vlagu izvana, a prozračni sloj apsorbira je iznutra, smanjuje znojenje stopala i sprečava razvoj bakterija.

Froddo cipele izrađene su od mekane i podatne prirodne kožes  toplom tekstilnom, vunenom, krznenom ili kožnom podstavom, tako daštite nježna dječja stopala u svim vremenskim uvjetima.

Nova Froddo kolekcija kreirana je za dječja stopala svih dobnih skupina, za dječake i djevojčice. Široka paleta causal, sportskih i klasičnih cipela i čizmi s pažljivo dizajniranim detaljima uklapa se u moderan, urbani i aktivni život mališana i njihovih mama, a u sebi skriva notu tradicije, ručnog rada i vintage stila.