Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Svaku bebu najbolje čuva mama i najnježniji je majčin zagrljaj

Svaku bebu najbolje čuva mama i najnježniji je majčin zagrljaj

Izvor fotografije: Press

Svaku bebu najbolje čuva mama i najnjezniji je majčin zagrljaj a kad mama nije u blizini tu su igračkice i posteljina od najboljih i najnježnijih materijala koje bi svaka mama izabrala za svoje dijete.
Upravo je poznati brend Titi zanimljiva priča o kreativnoj mami Sanji i njenom malom dječaku Borni koji je potakao Titi bajku gdje dječja mašta postaje stvarnost.

Na tržistu prepunom istih, sličnih dječjih proizvoda Mami Sanji želja je bila da brend Titi uvijek bude orginalan, jedinstven i prepoznatljiv u svojoj posebnosti.
Najprepoznatljiviji i najtraženiji proizvod je upravo patentirana, multifunkcionalna ogradica Gospodja Gusjenica jedinstvena na tržištu izgledom i funkcionalnošću.


Svojim njeznim, mekim, šarenim jastučićima štiti dijete od udaraca u ogradicu, omogućava nesmetan protok zraka, potiče dječji psihomotorički razvoj, posluzi i kao jastuk, potpora za sjedenje, najbolji prijatelj, mazilica a na trake nožice mogu se okačiti dude, zvečke, igračkice.
Inspiraciju za ogradicu Gospodju Gusjenicu bila je upravo mala gusjenica koja se u prirodi skloni u sigurnost lišća ili podnožju stabla i životnim se razvojem pretvori u čarobnog leptira.. bas kao i dijete koje u sigurnosti i intimnosti roditeljskog doma uči, razvija se i raste u svojoj veličini.

Tu su i meke, njezne dekice, maštovite ogradice od jastučića plišanaca, vesela i šarena platnena slova, posebni zabavni organizatori.

Svaki rad je zaseban unikatan ručni rad jedinstven u detaljima, personaliziran i prilagodjen željama roditelja i mališana.

Titi proizvodi razvijeni su u uskoj suradnji s roditeljima čija su iskustva, mišljenja i povratne informacije iznimno važni a radosni osmijesi njihovih mališana neprocjenjivi.

Koriste se vrhunske certificirane tkanine i materijali i osobita pažnja se polaze u kvalitetu izrade. Uglavnom se koriste pamučne tkanine i platna, popelin i minki namijenjeni upravo njeznoj dječjoj koži te antialergijski i antibakterijski vatelin za punjenje.

Titi gusjenica ogradica i Titi radovi su zaštićeni u svim svojim izvedbama pri Državnoj agenciji za intelektualno vlasništvo i nose oznaku handmade/ ručni rad.

Titi design 

 

https://www.facebook.com/titibebe00/

 

http://instagram.com/titi.s.v