Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Stupite u svijet najljepših kolica i čarobnog namještaja!

Stupite u svijet najljepših kolica i čarobnog namještaja!

Izvor fotografije: Press

Stupite u svijet najljepših kolica i čarobnog namještaja! Sastavite sobicu po svom ukusu ili se jednostavno prepustite i uživajte u udobnosti višenamjenskog kombiniranog krevetića, koji raste zajedno s djetetom.

Višenamjenski kombinirani krevetić, koji sa svojom jednostavnošću i nevjerojatnom funkcijom osvaja i najzahtjevnije zahtjeve! Najbolje od svega je njegova funkcionalnost od dana rođenja vašeg djeteta pa sve do 16.godine starosti! Ne vjerujete? Dozvolite nam da dokažemo!

Na samom početku vaše dijete će najljepše snove sanjati u malenom krevetiću, koji je sastavni dio višenamjenskog kombiniranog krevetića, uz to sve higijenske potrepštine za svakodnevnu njegu pospremite u dio komode za prematanje.

Za vašu posteljinu i odjeću ima dovoljno prostora u dvije velike ladice. Kada maleni krevetić postane tijesan, vaše se dijete lako premjesti u veliki mladenački krevet, duljina kreveta je 180cm, a komodu za prematanje lako možete upotrijebiti kao noćni ormarić za svoje skrivene tajne.

Mladenačka soba ne bi bila potpuna bez radnog stola, zato maleni krevetić u kojem su se sanjali najljepši snovi s jednim pokretnom pretvorite u njega.

Nedvojbeno, savršen namještaj koji mijenja pogled na svijet! Čarobno je i to da svi dodatci, od posteljine, ogradica, baldahini pa sve do vage za mjerenje težine djeteta, imamo u trgovini JUNIOR!

Još jednom stupite u svijet najljepših kolica, sigurno nećete ostati ravnodušni! Na vas čeka gotovo 999 različitih kolica, boja i modela.  Za svačiji ukus zajedno ćemo naći najbolji model.

U trgovini JUNIOR možete naći kolica za sve terene, s laganim okvirom i dubokom košarom, koja ima madrac s kokosovim vlaknima. Sportski dio , sastavni dio kolica ima mogućnost okretanja u oba smjera vožnje, uz to se naslon sjedišta spušta u skroz ležeći položaj pa se također može koristiti od prvog dana rođenja. Kolica vam na taj način garantiraju potpunu udobnost i bezbrižnost, ukoliko vaše dijete u šetnji zaspi.

Ukoliko se spremate na putovanje, nikad ne zaboravite na sigurnost i udobnost vašeg djeteta!

S certificiranim autosjedalicama Coletto vaš odabir će biti pravilan. Autosjedalice s isofix postoljem ili bez njega, za sve skupine i starost djeteta, u ponudi je više boja, pa ćete lako odabrati od crvene boje do mornarsko plave.

Trgovina JUNIOR pomnim odabirom brine da ima provjereno najbolje, zato i na našim policama je izložena kvalitetna, fleksibilna i anatomski oblikovana obuća s ojačanim područjem pete. Neka budu i mali koraci kao veliki tako bezbrižni.


Pozivamo vas u svijet čarolije, u svijet u kojem iskustvo tek počinje, pozivamo vas u trgovinu JUNIOR!

Još više informacija potražite na Junior internetskoj stranici, a za sve novosti svakako zapratite Junior na Facebooku i Instagramu.

www.trgovina-junior.hr