Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Studeni u vašem dm-u

Studeni u vašem dm-u

Izvor fotografije: Press

Zaogrnite se u vrhunsku njegu i HippyGarden ogrtač

Hladni dani predstavljaju stres za našu kožu zbog nedostatka sunca, ali i zbog čestih i naglih temperaturnih razlika. Kako kod kuće, tako i na poslu boravimo u prostorijama koje se griju i u kojima nedostaje vlage, a potom izlazimo na niske temperature koje su se još urotile s hladnim vjetrom.

Zato je potrebno posegnuti za proizvodima za najbolju njegu kože lica koja je izravno na udaru elemenata. Uz dm u studenom zaštite svoju kožu od nadolazeće hladnoće i isprobajte inovativne proizvode koji će vam pomoći da zablistate usprkos temperaturnom minusu

Za kupnju proizvoda za njegu lica u vrijednosti iznad 200 kuna dm će vam pokloniti HippyGarden ogrtač koji će niske temperature učiniti još podnošljivijima.

 

900x600px_pr_sistemska-njega2

Kako biste na raspolaganju imali i najnovija tehnološka rješenja za njegu, tijekom cijelog studenog dm vam za 25 activebeauty bodova omogućava da ostvarite 25% popusta na uređaj za čišćenje lica FOREO LUNAmini. Ovaj uređaj novitet je u ponudi  dm-a i uklanja nečistoće koje mogu uzrokovati nesavršenosti, a istovremeno je nježan prema koži. Sve što je potrebno je minuta dvaput dnevno za svježiji, čišći i ujednačeniji ten.

I ne zaboravite, nikad nije kasno za dobre odluke, pogotovo kada ih možete donijeti uz pomoć dm-ovih stručnjaka za njegu.