Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Studeni posvetite prirodnoj njezi svoje kože

Studeni posvetite prirodnoj njezi svoje kože

U dm-u 30 % popusta na prirodnu kozmetiku i torba alverde u zamjenu za 30 bodova

U mjesecu u kojem će temperature u živi zamjetno pasti, a debeli kaputi i čizme postati nezamjenjiva garderoba, važno je pobrinuti se o svom tijelu na najbolji mogući način. Kako bi vam pomogao da vaša koža i kosa tijekom studenog zadrže mekoću i sjaj, dm vam omogućuje da zamjenom 30 bodova Svijeta prednosti, ostvarite 30 % popusta na cijeli asortiman prirodne kozmetike i na dar dobijete trajnu torbu alverde.

Nastavite čitati članak niže...

rsz_pr_900x600px_prirodna-kozmetika_03

Na policama dm-a nalazi se bogati asortiman proizvoda iz asortimana prirodne kozmetike u čijoj se proizvodnji koriste prvenstveno sastojci biljnog podrijetla. Među njima su proizvodi dm marke alverde koji nisu ispitani na životinjama i ne sadrže sintetičke mirise, bojila ili konzervanse. Hladne su temperature dobra prilika da isprobate alverde liniju na bazi nevena poput balzama za usne koji će spriječiti njihovo isušivanje.

rsz_pr_900x600px_prirodna-kozmetika_02

Među prirodnom kozmetikom dm-a kriju se i linije proizvoda hrvatskih stručnjaka:  Olival, Lavare, S.Fresh, Nikel, Ulola, Biobaza, Hippy Garden, Adria Spa, Biobalm, Happy Hemp,  EOPG Francetić i PTO Ćurin uz koje će vam biljke hrvatskog podneblja u svakom trenutku biti blizu. dm vas poziva da tijekom studenog otkrijete i ostale proizvode vrhunskih svjetskih brandova iz područja prirodne kozmetike poput proizvoda iz linija Weleda, L`Erbolario, Bio-Oil, Herbalux, Nuxe i Novexpert uz koje će vaše tijelo mirisati i biti njegovano najboljim prirodnim bogatstvima.

PR_900x600px_Prirodna-kozmetika_05

www.dm-drogeriemarkt.hr