Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Siguran povratak u vrtić i školu

Siguran povratak u vrtić i školu

Izvor fotografije: Press

Od 20.8.2018. Magic Baby donosi odlične pogodnosti kako biste se pripremili na početak školske godine. Birajte najsigurnije autosjedalice, pravilno ih montirajte u automobil i uštedite uz posebne pogodnosti za članove Magic baby kluba. Uz kupnju Maxi-Cosi autosjedalica grupe 0+ na poklon dobivate ljetnu navlaku, a popuste ostvarujete na sjedalice grupe 2/3…provjerite koje!

Sigurnost djece u automobilu je najvažnija prilikom svakog putovanja, bilo da je riječ je ljetovanju, zimovanju, izletu ili na putu do vrtića i škole. Znate li da većina ljudi ne zna pravilno montirati autosjedalicu u automobil? Stoga, u Magic baby trgovinama u svakom trenutku možete saznati kako to ispravno učiniti. Većina trgovina opremljena je demo sjedalom na kojem možete vidjeti kako željeni model autosjedalice na jedini ispravan način postaviti u automobil te ujedno naučiti kako djetetu namjestiti sjedalo za najudobniju vožnju. Znate li do koja je dobna granica, odnosno prema Zakonu utvrđena visina djeteta prema kojoj je potrebno voziti dijete u autosjedalici? Pripazite na to!

U Magic baby-u provjerite koja autosjedalica najbolje odogovara vašem automobilu, isprobajte koja je najudobnija za vaše dijete, a ljubazne djelatnice imaju i informaciju koje sjedalice najbolje prolaze ADAC i HAK testiranja te kako prilagoditi sjedalicu visini i dobi djeteta. Najsigurnija vožnja je izuzetno važna, a od 20. kolovoza do kraja rujna upravo zbog toga ove magične trgovine i webshop osigurati će vašem djetetu povoljnije kupnje na odabrane modele Britax/Römer, Maxi-Cosi, Cam i Nania autosjedlica.

Najveći izbor na: https://www.magicbaby.hr/

Pronađite najbližu trgovinu na: https://www.magicbaby.hr/trgovine

Ponuda autosjedalica na: https://www.magicbaby.hr/oprema-za-bebe/autosjedalice.html