Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Seka sveznalica Razine znanja

Seka sveznalica Razine znanja

Izvor fotografije: Press

Vaše dijete raste! Svaka riječ je važna. Svaki pokret je potpuno nov. Bilo gdje da se vaše dijete okrene, nešto zanimljivo otkrije. Fisher-Priceove igračke za sveznalice omogućuju da dijete uči kroz zabavu u udobnosti obiteljskog okruženja. Cijela kolekcija igračaka bazirana je na poznatim predmetima i svakodnevnim otkrićima. Jer kada se dijete osjeća kao kod kuće, igrati će se još i više!

Mnoge od igračaka za sveznalice sada su i s tehnologijom Razine znanja  s kojom igračke ”rastu” zajedno s vašim djetetom! Fisher-Price tehnologija Razine znanja omogućuje vam da odaberete razinu koja najbolje odgovara vašem djetetu!

Svaka igračka ima 3 razine igranja:

  • Razina 1 – Istraživanje – 6M+ Prve riječi i zvukovi potiču bebinu znatiželju
  • Razina 2 – Poticaj – 12M+ Potiče bebu putem pitanja i jednostavnih uputa
  • Razina 3 – Mašta – 18M+ Maštovita zabava i rana igra uloga

Možete odabrati razinu koja svojim sadržajem (pjesmicama, frazama i zvukovima) najbolje odgovara dobi djeteta.

Fisher-Price igračke s tehnologijom Razine znanja su Psić i Seka Sveznalica, Laptop, Tablet i Torta.

Seka sveznalica Razine znanja je mekana, umiljata prijateljica koji odgovara na dječji dodir zabavnim rečenicama i pjesmicama, sa Smart Stages™ tehnologijom (Razine znanja) koja mijenja edukativan sadržaj kako beba raste.

Prilagodite dijetetu igračku ovisno o razini njegovog razvoja i učite zajedno prve boje i riječi, uživajte u veselim pjesmicama i u igri sa Sekom sveznalicom sa Razinama znanja.

Dob: 6-36 mjeseci

www.fisher-price.com