Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Samo najbolje i najzdravije za Vaše dijete od samog početka…

Samo najbolje i najzdravije za Vaše dijete od samog početka…

Izvor fotografije: Press

Baby Nova je vrhunska njemačka robna marka tvrtke NOVATEX GmbH, proizvođača visokokvalitetnih dječjih bočica, duda i igrački koja desetljećima izrađuje vrhunske i inovativne proizvode za bebe. Kvaliteta materijala koje koriste im je prioritet, a potrošači i kupci su u fokusu svakodnevnog rada. Svaki proizvod je izrađen od najkvalitetnijeg materijala, ekoloških prihvatljivih, da djetetu osigurava visok stupanj ugodnosti pri korištenju, te najbolje utječe na njegov daljnji razvoj,te  koje je rezultat dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji.

Baby Nova linija bočica nudi bočice s mnoštvom svježih i šarenih dekoracija i jedinstvenih motiva.

  • Baby-Nova staklena bočica može se koristiti za hranjenje od bebina rođenja, izvrsna je za roditelje koji žele visoko – higijenski proizvod. Staklene bočice su otporne na otkuhavanje i pranje u perilici posuđa. Ako se pravilno koriste, dugotrajne su i neće apsorbirati neugodne mirise i neće promijeniti boju od tekućina poput čaja ili soka.
  • Plastična bočica je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena (PP) – što je čini vrlo laganom, čvrstom .Ne sadrže Bisfenol A (BPA free) i u skladu su s europskom standardom EN14350.

Od samog početka s Vama i Vašom bebom…

Baby Nova bočice dostupne su u Konzumu, Kauflandu, Plodinama, KTC-u , Tommy-u, a uskoro i u Bipa drogerijama.

http://www.baby-nova.de/