Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Otkrijte što donosi listopad u dm-u

Otkrijte što donosi listopad u dm-u

Uronite u jesen promjena i podržite rad udruge Ružičasta nit

Kako bismo bili uspješni u novim radnim zadacima, ali i mnogim drugim životnim situacijama, potrebno nam je samopouzdanje. Ono nam pomaže da budemo ugodan i poticajan sugovornik, prijatelj koji se iskreno može radovati tuđem uspjehu, kvalitetniji partner i roditelj koji zna postaviti granice i toga se držati. I naravno, samopouzdanje je zarazno.

Ovo doba godine, kada se priroda naočigled mijenja, prilika je da i mi u nju zakoračimo promijenjenog ruha i svojim samopouzdanjem utječemo pozitivno na svoje bližnje. Ako ste među onima koji se raduju isprobavanju novih trendi make up-ova, dm vam pristiže u pomoć.

455x310px_lijepa-ako-to-zelim_04

Nastavite čitati članak niže...

Tijekom cijelog listopada u zamjenu za 50 bodova Svijeta prednosti, u dm-u možete preuzeti savjetnik „Tu sam lijepa, ako to želim!“ kojim ćete obnoviti svoje znanje o pravilnom nanošenju ruža, dobiti odgovore na pitanja poput onog kako spriječiti bore oko očiju te kako brinuti kožiu zlatnim godinama.U savjetniku možete pronaći i kupone s 30% popusta na odabranu dekorativnu kozmetikui proizvode za njegu lica poznatih hrvatskih i svjetskih brendovakoji će vam pomoći da svoju kozmetičku torbicu opremite novim arsenalom tonova i boja.

455x310px_lijepa-ako-to-zelim_03

Da nam katkad treba pomoć u stjecanju samopouzdanja, dobro znaju u udruzi Ružičasta nit kojoj će dm, u sklopu kampanje, donirati boje i uređaj za trajnu šminku za repigmentaciju.Udruga Ružičasta nit udruga je za poboljšanje kvalitete života žena oboljelih od karcinoma te osoba oboljelih od alopecije i osnovana je s ciljem pružanja edukativne, humanitarne, medicinsko-estetske potpore osobama koje su preboljele karcinom, oboljele od alopecije ili su ozlijeđene u nesrećama, požarima i sličnim situacijama.

U sklopu kampanje možete svoju ruku okititi narukvicom Crystal Vision sa Swarovski® privjeskom. Narukvicu možete preuzeti na blagajniza kupovinu proizvoda iz kampanje u vrijednosti iznad 250 kn čime ćete simboličkipodržati i rad udruge Ružičasta nit.

Više o udruzi možete saznati na sljedećoj poveznici: Ružičasta nit.