Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Osvojite PIP poklon paket

Osvojite PIP poklon paket

Izvor fotografije: Press

Za cijelu obitelj, zdrav izbor za jačanje imuniteta!


PAKET SADRŽI:

3x FARMAKOL IMUNALPIP PLUS,mednopropolisni sirup

3x FARMAKOL PROPOCIJAN PLUS, kapsule

3x FARMAKOL AQUAPROPOL, sprej za grlo

3x FARMAKOL NASOPIP, sprej za nos

3x FARMAKOL MATIČNA MLIJEČ JUNIOR, ampule

 

FARMAKOL IMUNALPIP PLUS

mednopropolisni sirup, 150ml

 

Mednopropolisni sirup svojim sastavom prilagođen za primjenu kod djece već od prve godine života. Namijenjen je jačanju imunološkog sustava, povećanju snage i vitalnosti organizma, a preventivno se preporučuje kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, prirodni sok aronije, te vitamin C i cink koji doprinose jačanju oslabljenog imunološkog sustava uslijed stresa te povećanih fizičkih i psihičkih napora. Sirup ne sadrži  konzervanse, umjetna bojila i alkohol.

FARMAKOL PROPOCIJAN PLUS

60 kapsula

 

Farmakol PropoCijan kapsule su širokog polja djelovanja,  primarno doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa, normalnoj funkciji krvnih žila i boljoj cirkulaciji. Sekundarno doprinose normalnoj funkciji  svih tkiva i organa, preveniraju razvoj mnogih bolesnih stanja organizma.Osnovni sastojci su bioflavonoidi, antocijani i proantocijanidini  antioksidansi koji inhibiraju djelovanje slobodnih radikala koji dovode do oštećenja stanica, slabljenja funkcije imunološkog sustava.

FARMAKOL  AQUAPROPOL

sprej za grlo, 20ml

100% prirodno, bez konzervansa, umjetnih  aroma i alkohola.  Za djecu od navršene 1. godine života i odrasle.

Farmakol Aquapropol sprej za grlo je vodena otopina suhog ekstrakta propolisa standardiziranog na flavonoide, s ekstraktima kadulje i mente. Sprej učinkovito jača sluznicu usne šupljine,  ublažava peckanje i žarenje popraćeno sa bolnim i otežanim gutanjem. Olakšava simptome kod promuklosti i pojave afti, umiruje nadraženu sluznicu grla i usne šupljine, ždrijela i glasnica. Ekstrakt kadulje sadrži djeluje protuupalno i antiseptički, dodatno u sinergiji s bioflavonoidima propolisa Aquapropol sprej djeluje baktericidno i virucidno, povećava obrambenu sposobnost sluznice te sprječava širenje upale. Ekstrakt mente daje osjećaj svježine.

 

FARMAKOL NASOPIP

sprej za nos, 20ml

 

 

100% prirodno, bez konzervansa, umjetnih  aroma i alkohola. Za djecu od navršene 1. godine života i odrasle.

Nasopip sprej prikladan je za svakodnevnu higijenu, vlaženje, njegu i zaštitu nosne sluznice. Terapija bez iritacija, pogodna za dugotrajnu njegu oštećene i suhe sluznice nosa. Zahvaljujući bioflavonoidima iz propolisa Nasopip sprej djeluje antiseptički, baktericidno i virucidno, povećava obrambenu sposobnost nosne sluznice, smanjuje otok, sužava i jača male krvne žile, znači, pomaže kod začepljenog i neprohodnog nosa. Dodatno, sljez u sinergiji s kaduljom i mentom djeluje umirujuće na sluznicu nosa uz ugodan osjećaj svježine nakon uporabe.

Nasopip olakšava prohodnost gornjih dišnih putova kod prehlada, hunjavica, rinitisa i alergijskog rinitisa. Kod dužeg boravka u prostorima sa suhim zrakom (centralno grijanje,  klimatizacija) održava prirodnu vlažnost nosne sluznice, poboljšava i olakšava uklanjanje nečistoća iz nosne šupljine.

 

FARMAKOL MATIČNA MLIJEČ JUNIOR S VITAMINOM D I VITAMINIMA B KOMPLEKSA

ampule 500mg

 

Ampule su tekući oblik prilagođen  za primjenu kod djece, ne sadrže konzervanse, umjetna bojila i alkohol. Uz matičnu mliječ sadrže vitamin C iz prirodnog izvora (acerole), te vitamin D i vitamine B kompleksa koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije, smanjenju umora i iscrpljenosti.

Sadrži 6,8mg 10-HDA u jednoj ampuli!

Najvažnija i prisutna samo u matičnoj mliječi je nezasićena masna kiselina 10 hidroksidecenska kiselina (10-HDA). Upravo se zbog 10-HDA matičnoj mliječi pripisuju brojna ljekovita svojstva. 10-HDA u matičnoj mliječi je najobjektivniji parametar za određivanje kvalitet ematične mliječi.
Za djecu s oslabljenimo brambenim sposobnostima organizma, za brži oporavak i psihofizičko stanje organizmana prirodan način. Ampule se preporučuju djeci od 3. godine života.

 

Ukupna vrijednost paketa : 1.100,00 kn

Igrajte i osvojite PIP poklon pakete za jačanje imuniteta cijele obitelji!

Odgovore pronađite na www.pip.hr

Liniju Farmakol potražite u ljekarnama, a za više informacija o proizvodima posjetite www.pip.hr ili nas kontaktirajte na:tel: 01/3738-492, e-mail: pip@pip.hr