Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Oblačić sreće za Vaše dijete!

Oblačić sreće za Vaše dijete!

Izvor fotografije: Press

“Čestitam, trudni ste!” – rijetke su doktorove riječi koje ćete pamtiti do kraja života, pogotovo ako se radi o Vašoj prvoj trudnoći! Sjećate li se što ste prvo osjetili? Uslijedilo je obavještavanje rodbine, a čestitke su ubrzo zamijenili savjeti teta, kuma, strina i svih ostalih koje ‘samo žele pomoći’. Možda ste se usred toga, baš poput nas, zapitali kako ćete i hoćete li uopće moći sve to? Ne brinite, sigurne smo da hoćete, a sva pitanja i brige zaboravit ćete u trenutku kada primite bebu u naručje. Ipak, ukoliko želite da bebu sve dočeka spremno po povratku iz bolnice, morat ćete se još malo baviti pripremama – ovaj put sa zabavnim dijelom.

 

Znate li već spol? Kako će se zvati? A sobica, kako ćete ju urediti? Pitanja su koja budućim mamama potiču maštu i stavljaju osmijeh na lice. Tijekom svojih posjeta šarenim dućanima s baby opremom zasigurno će mnogo zanimljivih proizvoda privući Vašu pažnju, no probajte se za početak fokusirati na ono najbitnije – krevetić i popratnu oprema, te kolica. Radi se o dva proizvoda u kojima će Vaše dijete provoditi najviše vremena, zbog čega je bitno da budu kvalitetni, ali i praktični kako bi Vam što više olakšali život.

 

Upravo kroz razmišljanje o praktičnom, kvalitetnom i cjenovno prihvatljivom krevetiću prije 6 godina nastao je naš Cutie 4u1 iz kojeg je izrastao Cutie Cloud! Proizvoda je danas puno više, ali misao vodilja je ostala ista – praktični, kvalitetni i funkcionalni proizvodi po prihvatljivim cijenama, koje prije stavljanja u prodaju koriste naša djeca kako bismo se iz prve ruke uvjerile da se radi o proizvodu kojeg možemo bez grižnje savjesti preporučivati Vama – budućim majkama.  Tako ćete, osim Cutie 4u1 krevetića, kod nas pronaći i CoZee – britanske prijenosne kolijevke podesive visine, koje se mogu koristiti kao zaseban krevetić ili se pak spojiti s majčinim.

 

Kako smo već spomenule, drugi najbitniji proizvod su kolica. Razmislite o tome da budu 2u1 kako biste ih mogli koristiti i kad beba poraste, ali isto tako imajte na umu da odgovaraju Vašem životnom stilu, pazite na to da bez problema stanu u Vaš automobil, te da mogu proći kroz sve prolaze na Vašim uobičajenim rutama. Ovo je posebno odnosi na kolica za blizance, zbog čega preporučujemo španjolska Baby Monsters Easy Twin kolica, koja su široka svega 65cm, zbog čega bez problema možete prolaziti s njima kroz sva vrata, čak i ona od lifta!

 

Već ste odabrali krevetić i kolica? Znači da ste već obavili više od pola posla! Ostale stvari kao što su njihaljke, prematalice, hranilice i slično, možete kupovati zasebno i njima polako nadopunjavati mali raj za svog anđela:) Razmislite o multifunkcionalnoj opremi za bebu, poput Nomi stolca koji se može koristiti od rođenja. Tu su i Quax prematalica koje u sebi skrivaju i kadicu ili se pak mogu postaviti na zid i time uštediti prostor…

 

Tržište je veliko, izbora je mnogo, probajte se ne pogubiti među svim tim primamljivim stvarčicama, već kupiti ono što će Vam zbilja biti potrebno, mi se nadamo da smo Vam barem malo pomogle, a ukoliko nas želite bolje upoznati i popričati, dobrodošle ste na kavu u naš dućančić na Selskoj cesti 34 u Zagrebu, dok naše proizvode možete pogledati i na webshopu www.cutiecloud.com.

 

Vaše Cutie Cloud mame:)