Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Objava dobitnika Stokke torbe za prematanje

Objava dobitnika Stokke torbe za prematanje

Izvor fotografije: Press

Kviz znanja u suradnji sa Stokke-om je završio i sa zadovoljstvom vam donosimo ime dobitnice Stokke torbe za previjanje.  Hvala svima na sudjelovanju, a u našem novom kvizu znanja možete sudjelovati već sada. Za više informacija o novom darivanju kliknite ovdje.

Dobitnica je:

  1. Iva Cvitaš

Ivin razlog zašto smatra da bi baš ona trebala osvojiti ovu nagradu prenosimo u cijelosti:

“Jedne predivne sunčane srijede rodio se najljepši dječak na svijetu imenom Luka. Beba je bila teška 3830 g i visoka 53 cm. Mama kada je ugledala Luku odmah je znala da je to najsretniji trenutak u njenom životu. Kada su došli kući Luka,tata i mama su provodili prekrasne trenutke. Svakim danom Luka je postajao sve veći i veći i svaki dan je postao sve zanimljiviji i sretniji. Cijela obitelj je dolazila u posjetu,svi prijatelji su dolazili s Lukom se igrati i maziti. Luka je bio najbolja beba na svijetu. Kako su prolazili dani tako je sve više počela potreba za stvarima. Baka i deda kupili su kolica, kum je kupio hranilicu,Luka je dobio puno robice i ostalih potrepština. Mama je bila na porodiljnom,a tata je student tako da nisu zivjeli ni malo rastrošno,već skromno i štedno. Svaku kunu davali su za Luku i njegove potrebe. Mami i tati nikada nije bilo teško zbog jer svaki jutarnji osmijeh i sreća koju je Luka unosio u njih bio je neprocjenjiv.

Zahvaljujući obitelji i prijateljima Luka ima sve potrebne stvari za život,a ljubav,pažnju,poljupce i zagrljaje roditelji mu daju svaki mogući trenutak, to je Luki najpotrebnije. Mami nije problem nositi stvari lukine u vrećicama, no svakako bi voljela imati torbu za kolica kako bi uljepšala šetnju sa svojom najdražom bebom. S obzirom da si ne može priuštiti to, Stokke i trudnoća.hr pripremio je nagradnu igru (trudnoća.hr je mamin najdraži portal gdje mama čita članke od kad je saznala da je trudna,pa sve do daljnjeg, a Stokke je marka koja ima najljepšu dječju opremu na svijetu,no roditelji nemaju niti jednu njihovu stvar jer si ne mogu priuštiti). Je li mama osvojila torbu i uljepšala svima šetnje ili ne,to će se saznati tek kasnije. Samo je jedno sigurno. Luka,mama i tata sretni su svaki dan i njihova ljubav sve je jača iz dana u dan,to ništa ne može spriječiti. Nisu bitni niti novci niti stvari,bitna je ljubav,poštovanje i sreća. Najljepše stvari na svijetu nisu stvari.

Molimo dobitnicu da do vremena do petka 27.1. u podne dostavi točne, potpune i istinite podatke o sebi, u suprotnom gubi pravo na nagradu te ćemo morati odabrati drugog dobitnika.

Još jednom zahvaljujemo sudionicima i čestitamo dobitnici.