Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Novi proizvodi linije babylove newborn na policama dm-a

Novi proizvodi linije babylove newborn na policama dm-a

Koje proizvode odabrati i na koji način osigurati pravilnu njegu za nježnu kožu novorođenčadi, jedna je od dvojbi mladih roditelja. Njihova je briga razumljiva jer je površinski sloj kože novorođenčadi puno nježniji, koža im se lakše isušuje jer je mehanizam termoregulacije mnogo osjetljiviji te je podložnija negativnim učincima sunčeve svjetlosti i ostalim podražajima iz okoline.

Kako bi roditeljima pomogao da svojoj djeci osiguraju njegu i zaštitu od prvih dana njihova života, dm kontinuirano unapređuje svoj asortiman proizvoda za njegu dječje kože. Kao rezultat toga, na dm-ovim policama se od ožujka nalaze novi proizvodi iz linije babylove newborn.

Nastavite čitati članak niže...

Jedan od njih je babylove ulje za kupanje, čišćenje i njegu 3 u 1 na bazi strička i lana, bez mirisa i parafinskog ulja koje je prikladno za kupanje, nježno čišćenje i njegu osjetljive dječje kože od djetetova rođenja.

Za temeljito čišćenje, njegu i zaštitu za posebno osjetljivu dječju kožu tu su i babylove vlažne maramice za novorođenčad s biolipidima, pantenolom i ekstraktom kamilice koje ne sadrže umjetna bojila, alkohol ni sastojke od životinjskog podrijetla ili parafinsko ulje. Kako bi se dječju kožu zaštitilo od isušivanja, babylove vlažne maramice za novorođenčad impregnirane su blagim losionom koji oponaša zaštitni film kože koji bebina koža ima u majčinom trbuhu. Pantenol koji je sadržan u vlažnim maramicama, umiruje kožu, sprečava njenu iritaciju i potiče obnovu nadražene kože, dok ekstrakt kamilice održava njenu vlažnost.

Među proizvodima babylove newborn mogu se naći i babylove aktiv plus newborn pelene, 28 kg koje svojom dvostrukom zaštitom osiguravaju zaštitu od istjecanja u bilo koje doba dana ili noći. babylove aktiv plus newborn pelene imaju i nježnu zaštitu za nježnu kožu oko pupka novorođenčadi. Indikator vlažnosti pelena pomoći će roditeljima da procijene kada je pelena njihove dječice vlažna, a dječja koža će nesmetano moći disati jer pelene ne sadrže prirodni lateks.

Više detalja potražite na: dm-drogeriemarkt.hr