Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Najbolje iz prirode za zdravlje Vaše djece!

Najbolje iz prirode za zdravlje Vaše djece!

Izvor fotografije: Press

Dolaskom hladnijih, zimskih dana sve su češći problemi viroza, prehlada, šmrcanja i kihanja, a time i učestaliji izostanci iz vrtića i škola. Za svoju djecu želimo najbolje i uvijek nam je bitno adekvatno ih zaštititi i prevenirati moguće bolesti. Stoga je iznimno važno odabrati učinkovite proizvode, a za djecu je najbitnije da su proizvodi prirodni i neškodljivi za organizam, no svakako djelotvorni.

Dodaci prehrani „Radovan Petrović“, koji su na bazi pčelinjih proizvoda i biljnih tinktura i ekstrakata, su potpuno prirodnog sastava, bez konzervansa, aditiva, emulgatora s dugom tradicijom na tržištu preko 60 godina, prepoznatljivi po svojoj kvaliteti i djelovanju.

Brojna znanstvena istraživanja potvrđuju ljekovita svojstva pčelinjih proizvoda, kao što su antibakterijsko, antiupalno, antivirusno, imunostimulirajuće, antioksidativno, antitumorsko.

 

Prirodno jačanje imuniteta!

Smart Bee For Kids je prirodan dodatak prehrani finog čokoladnog okusa, sastavom prilagođen dječjoj dobi s ciljem jačanja imuniteta, apetita, pravilnog rasta i razvoja te prevencije i prirodne zaštite organizma. Sastoji se od pčelinjih proizvoda, meda, cvjetnog praha i propolisa te je dodatno obogaćen super zdravim namirnicama: kakaom, cimetom, acai bobicama, mladom zelenom pšenicom i vitaminom C. Svojim sastavom je odlična nadopuna prirodnih vitamina i minerala.

Sinergija potpuno prirodnih nutrijenata u samo jednoj čajnoj žličici na dan!

Za veselo i zdravo djetinjstvo!

 

Ukoliko djeca imaju češće viroze, upale grla, uha, sinusa, krajnika, upale dišnog sustava ili pak urinarne infekcije tada se preporuča Api Dodatak – mješavina sa svim pčelinjim proizvodima, posebice sa značajnom količinom propolisa koji djeluje kao prirodan antibiotik. Prednost propolisa u odnosu na antibiotike je što nema štetnih nuspojava i bakterije na njega ne stvaraju rezistenciju te se može dugotrajno uzimati.
Api Dodatak na prirodan način jača imunitet, štiti od infekcija i pomaže bržem oporavku organizma te se koristi već od navršene 1. godine života.

Kod problema s bronhitisom, akutnim ili kroničnim, učinkovito djeluje Melbrosan s timijanom i jaglacem za gornje dišne putove. Prirodan dodatak prehrani koji pomaže eliminaciji nakupine sekreta, vraća vlažnost sluznice, olakšava iskašljavanje te istovremeno podiže imunitet i osnažuje cjelokupni organizam. Pravilnom uporabom kroz nekoliko mjeseci potpuno se rješava problem bronhitisa i drugih tegoba dišnog sustava.

Kod djece je vrlo važno osim kvalitetne hrane i dodataka prehrani i sve što se nanosi na kožu, dakle bitno je odabrati i koristiti prirodnu kozmetiku koja nije štetna i agresivna za ionako osjetljivu dječju kožu.

Upravo je Apisan žuta krema idealna za nježnu dječju kožu jer je 100 % prirodnog sastava, bez parabena, boja, emulgatora i kemijskih konzervansa. Preporuča se kod osipa, crvene, nadražene i osjetljive kože, kod dermatitisa, rana i opeklina. U sastavu prirodan pčelinji vosak i extra djevičansko maslinovo ulje najviše kvalitete njeguju i omekšavaju kožu, smiruju crvenilo i štite kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Pogodna je za primjenu kod djece već od naranije dobi.

 

Proizvodi su dostupni na našem web shopu: www.radovanpetrovic.com/shop, u ljekarnama, odabranim dm prodavaonicama i Bio&Bio trgovinama.

Sav asortiman pogledajte na www.radovanpetrovic.com

 

Obiteljska manufaktura Radovan Petrović s tradicijom od 1955.

Tina Ujevića 7, Velika Gorica, tel: 01/6216-444

https://web.facebook.com/medpetrovic.hr/