Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Nagradni natječaj “Mame za mame”

Nagradni natječaj “Mame za mame”

Mame za mame novi je projekt kojem je cilj prikupiti praktična znanja i savjete vezane za najčešće izazove roditeljstva.

U suradnji s portalom JGL Obitelj, kroz Facebook aplikaciju “Mame za mame” kroz 12 tjedana će se prikupljati rješenja za svakodnevne probleme i boljke s kojima se roditelji susreću. Pokrenite aplikaciju na https://www.facebook.com/JGLobitelj/app_633450343375492.

Nastavite čitati članak niže...

Poseban naglasak i značaj dan je majkama jer upravo one uvijek imaju “rješenje za sve”.

Svaki tjedan, prikupljaju se savjeti i rješenja za novi problem.

Bilo da se radi o pripremi djeteta za prvi dan vrtića ili rješavanje straha od mraka, mame uvijek imaju mudre, inovativne i praktične savjete koji će se prikupljati u aplikaciji na https://www.facebook.com/JGLobitelj/app_633450343375492

Valjanost i sigurnost svih pristiglih savjeta nadgledaju JGL stručnjaci, a konačni sud o onim najkorisnijima donose mame svojim glasovima.

Svaki tjedan, najkreativniji savjeti nagrađuju se JGL poklon paketima, a one najuspješnije koji su osvojili najviše simpatija i glasova drugih mama nagrađuje se wellness poklon bonovima. Znamo da mame naporno rade i zato ih treba nagraditi s malo vremena za sebe u kojem će se opustiti i razmaziti.

Pobjednički savjeti i autorice savjeta bit će uvršteni u sadržaj na portal JGL Obitelj kao dodatni način zahvale i isticanja majčinske stručnosti i kreativnosti.