Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Moderne, udobne i funkcionalne cipele za sve uzraste

Moderne, udobne i funkcionalne cipele za sve uzraste

Izvor fotografije: Press

Froddo cipele prate nježna dječja stopala od prvih koraka do nezaboravnih teenagerskih avantura. Široka paleta modela i veličina u rasponu od 18 do 42 odlikuje se kvalitetom, udobnošću i funkcionalnošću cipela. Prirodni materijali brinu o zdravom rastu i razvoju dječjih stopala.

Nova Froddo kolekcija spaja autentičan dizajn s modernim stilom kroz igru boja, tekstura i dezena, a već se može pronaći na policama Froddo shopova. Cipele za djevojčice dolaze s romantičnim detaljima, a dječaci ostaju u udobnosti svoje jednostavnosti i minimalizma.

Froddo cipelice pristaju baš svakom stopalu, zahvaljujući dodatnoj tabanici, pomoću koje se regulira prostor u cipeli.

Većina Froddo modela ima lako vadivu, antibakterijsku tabanicu, koja ima veliku moć apsorpcije, sprječava razvoja bakterija i smanjuje znojenje stopala. Svako stopalo je različito, stoga je tabanica izuzetno fleksibilna kako bi se prilagodila baš svakom stopalu.

Froddo papuče napravljene su od pažljivo birane prirodne kože i 100% pamuka. Udobne i prozračne personalizirane papuče djeca mogu obilježiti imenom, autićima ili cvjetićima.

Novu liniju čine mekane, posebno lagane i fleksibilne papuče s tankim gumenim đonom koji pruža maksimalnu udobnost i slobodu kretanja.

Za najvažnije prve korake, tu su ekstra lagane i prirodne Froddalice hodalice, koje oponašaju bosonogo hodanje i omogućuju stopalima prirodan i zdrav razvoj.