Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Mama Nova nadopunjuje odjeću za sve prigode

Mama Nova nadopunjuje odjeću za sve prigode

Izvor fotografije: Press

Mama Nova kao jedini specijalizirani hrvatski modni brend za trudničku odjeću ima sve potrebno za trudnice koje će u našoj ponudi uživati tijekom, ali i poslije trudnoće. Nakon početnog iznenađenja i veselja, otvaranjem garderobnog ormara uslijedit će cijeli niz pitanja za koje Mama Nova ima odgovor. Naša ponuda uključuje trudničku svakodnevnu i sportsku, kao i poslovnu, svečanu i elegantnu odjeću te poseban program za dojenje.

Svakodnevna udobnost 24 sata

U devet mjeseci slatkog iščekivanja trudnice se ne moraju ustručavati svog stila, niti se odreći udobnosti. Svi odjevni predmeti Mama Nove prilagođeni su posebnim dizajnom čiji krojevi daju lijep izgled i dugoročnu iskoristivost prije i poslije poroda.

fotka 2

Kvalitetni materijali i posebna regulacija hlača, traperica, trenirki, tajica i suknji omogućava izrazitu ugodnost te prilagodbu stupnju trudnoće. U izboru za svakodnevni izgled – za gradsku šetnju ili posjet liječniku, ili za odmaranje doma, svaka će trudnica pronaći nešto za sebe.

Izgledajte lijepo na poslu ili za posebnu priliku

Poslovnom i svečanom trudničkom linijom Mama Nova nadopunjuje odjeću za trudnice i za te prigode. Moderne i dizajnom prilagođene rastu trudničkog trbuščića, poslovne hlače, košulje, suknje i tunike, radne dane čine lakšima i udobnijima. Bogatim svečanim asortimanom ne propuštaju se niti vjenčanja, proslave ili večere. Djelujući u cilju zadovoljstva trudnica različitih stilova i građe tijela, čarobni krojevi, boje i materijali oduševe svačije ukuse.

 

fotka 3

Olakšajte dojenje posebnim programom

Priprema za odlazak u bolnicu i mjesece dojenja koje će uslijediti, uz Mama Novu nikada nije bila lakša. Od spavaćica i pidžama za dojenje te grudnjaka s dvostrukim kopčanjem za dojenje i udobnih gaćica i potkošulja, sve neophodno kako bi se trudnica mogla prepustiti u lakom i bezbrižnom užitku prvih mjeseci majčinstva.

Za nisko nošenje, ali i brzo povlačenje trbuščića poslije poroda, tu su udobni steznici koje će vam olakšati mjesece i mjesece. Izrazito popularni, učinkoviti i udobni uz pomoć naših djelatnica jednostavno i lako ćete odabrati svoju veličinu u bilo kojem stupnju trudnoće.

Osjećajte se udobno, elegantno, romantično i ženstveno u svojih devet najsretnijih mjeseci. Posjetite i shoppingirajte na našem web shopu na stranici: www.mama-nova.hr ili u dućanima na Malešnici i West Gateu.

Shopping centar Westgate
Zaprešićka 2, Jablanovec
01/411-1144
Radno vrijeme: 10:00 – 21:00

Zagreb – Malešnica
I.B.Mažuranić 23
01/379-2347
Radno vrijeme: 09:00-20:00
subotom: 09:00-14:00

moda@mama-nova.hr