Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Magični popusti u listopadu

Magični popusti u listopadu

Izvor fotografije: Press

Magic Baby ovaj mjesec donosi odlične pogodnosti! Ako već niste, svakako iskoristite popuste u listopadu u svim magičnim trgovinama i na webshopu. Na popustima se nalaze čak i nova dizjanerska MacLaren kolica pa vrijedi pogledati.

Listopad nam donosi Magic Baby popuste, ali i Maxi-Cosi poklone. Otkrili smo što se nalazi u ponudi ovih magičnih trgovina za vaše dijete. Tako ovaj mjesec možete iskoristiti -15% popusta na bezvremenski premium brand MacLaren

Posebno nas je razveselilo što su upravo iz MacLaren ponude stigli i neki dizajenrski modeli u trgovine. Tako smo otkrili Jason Woodside i Orla Kiely liniju ovih planetarno popularnih kolica koje mame jednostavno obožavaju.

Pripremili su nam razne pogodnosti, od kojih ističemo Bertonne dječju opremu i Baby Mink udobne dekice sa predivnim uzorcima. -20% popusta u listopadu vrijedi na cijelu ponudu oba branda. Ukoliko tražite lijepa i moderna, a opet cjenovno prihvatljiva kolica, možda vam treba i hranilica, a na vašem se popisu ‘must have’ stvari za bebu se nalazi i guralica, sklopivi krevetić ili tricikl – u tom slučaju sigurno tražite nešto što se može pohvaliti dojmljivim dizajnom, a opet prihvatljivom cijenom. Ako tražite samo jedan od navedenih proizvoda ili pak sve, Bertonne bi mogao biti odgovor na vašu potragu. Riječ je brendu koji je Magic Baby sam lansirao.

Maxi-Cosi ne treba predstavljati, a do kraja mjeseca uz kupnju 3u1 kompleta kolica (kolica, košara, autosjedalica), Magic Baby trgovine vam daruju Maxi-Cosi 2u1 vreću u vrijednosti od 499,90 kn. Vunena vreća je obučena da bi mogla zagrijati dijete, brzo i jednostavno možete izvadi svoje dijete vratiti ga nazad u vreću, jednostavnaje za uporabu i za pričvršćivanje na kolica, a preobražava se u navlaku za sjedenje i može se koristiti za grijanje dijetetovih nogu.

Izaberite samo najbolje za vašu bebu te požurite u najbližu Magic Baby trgovinu s dječjom opremom.Sve Magic Baby pogodnosti otkrijte ovdje.