Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > MAGIC BABY – NAJLJEPŠI UGOĐAJ ZA SRETNU BEBU

MAGIC BABY – NAJLJEPŠI UGOĐAJ ZA SRETNU BEBU

Izvor fotografije: Press

Dječja soba predstavlja najdinamičniji prostor u svakom domu. Od rođenja kad dijete prvi put upoznaje svijet pa u školskim danima kad se bezbrižno igra i uči o sebi i svijetu oko sebe.

Kako učiniti djetetov kutak čarobnim i okružiti ga uz svu svoju ljubav, toplinom i mekanom posteljinom, jednostavnim, organiziranim i multifunkcionalnim okruženjem, a istovremeno zadovoljiti prostor u kojem boravi svim potrebnim za magično putovanje odrastanja?

Svaka mama želi jedinstveni dizajn na praktičan i moderan način sa dječjom sobom opremljenom proizvodima visoke kvalitete. U čarobnim Magic Baby trgovinama otkrili smo dječje sobe osmišljene da prate život djeteta od rođenja pa do školskih dana i dulje. U ovoj domaćoj hrvatskoj priči posteljina, tekstilni asortiman inspiriran je najljepšim pričama za laku noć, a pri tom je usmjeren na jednostavnost održavanja. Vaša beba stvarno može bezbrižno i sigurno otkrivati svijet uz boje koje imaju utjecaj na veselo raspoloženje.

Magic Baby dječje sobe uz čarobne i udobne, mekane posteljine nude svu opremu na jednom mjestu koja je neophodna u životu djeteta od samog rođenja do 3 godine, a inovacije u standardima omogućuju  njihovu primjenu i u periodu od 3 do 9 godine. Osim toga, posteljina sadrži navlake koje se mogu skinuti i oprati, a promjenom različitih boja jako lako možete promijeniti sami izgled sobe na vrlo praktičan i moderan način.

U ponudi smo otkrili i novi brand namještajaAT4! Ovaj asortiman je spoj jednostavnosti i praktičnosti uz minimalistički dizajn, a sastoji se od dječjih krevetića, ormara i komoda za previjanje. Uz kolekcije Carneval i Pirate iznenadili smo se Essentiel (krevetićem na sklapanje) i Evolutif (kinderbetom koji se pretvara u krevet za starije dijete) varijantom namještaja. A tu je i Essentiel hranilica koja se pretvara u dječju stolicu.


Magic Baby trgovine
nalaze se u trgovačkim centrima po cijeloj Hrvatskoj i odlikuje ih ekskluzivno uređenje sa specifičnim interijerom koji stvara ugodan ambijent. S obzirom da njihova priča počinje sa bebama i malom djecom ove magične trgovine imaju uistinu sve potrebno za prve najnježnije trenutke male bebe i radosno otkrivanje dječjeg svijeta.

Ovaj mjesec Magic Baby obilježava 30 godina! Zato do 14. veljače 2019. daruju -20% popusta NA SAV NAMJEŠTAJ, POSTELJINE, madrace i BABY ART

Više informacija O ROĐENDANSKIM POGODNOSTIMA pogledajte ovdje.