Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Magic Baby do kraja listopada donosi Maxi-Cosi poklone

Magic Baby do kraja listopada donosi Maxi-Cosi poklone

Izvor fotografije: Press

Magic Baby trgovine obilježile su ove godine 30 godina postojanja! Zbog toga cijelu godinu zahvaljuju svojim vjernim kupcima na zajedničkim trenucima. Ovaj mjesec uz MacLaren, Bertonne, BabyMink i mnoge druge popuste, poklanjaju Maxi-Cosi 2u1 udobnu zimsku navlaku uz kupnje Maxi-Cosi 3u1 kompleta kolica.

Vjerujemo da Maxi-Cosi brand ne treba puno predstavljati. Inače, riječ je o brendu koji pripada grupaciji Dorel Juvenile, koja je na početku bila fokusirana na kanadsko tržište da bi brendove iz ove grupacije uskoro jednako počele obožavati Amerikanke i Britanke, a danas se mame s Maxi Cosi kolicima šeću od Brazila i Čilea do Kine.Nekad ih čovjek  toliko često vidi u samo jednoj šetnji gradom da ti stvarno dođe da se zapitaš: Zar baš sve mame na svijetu imaju Maxi Cosi kolica? S obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete ne bismo se čudili da je tako, a kolicima s potpisom ovog brenda nisu oduševljene samo Hrvatice, već mame diljem svijeta i to u više od 100 zemalja.

Vezano uz autosjedalice, Maxi-Cosi je jedan od najsigurnijih top brandova na području sigurnosti djece u automobilu. To pokazuju i ADAC rezultati gdje ponuda ovog branda postiže sjajne rezultate.

 

Stoga, ako očekujete prinovu, s Maxi-Cosi kolicima, košarom i autosjedalicom ne možete pogriješiti. U Magic Baby trgovinama ili na webshopu odaberite model i boju svog 3u1 kompleta, a oni će vam dodatno (do kraja listopada 2019.) pokloniti udobnu i izrazito praktičnu Maxi-Cosi 2u1 vreću.

Uživajte u magičnim trenucima!