Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Luxury Baby Fashion prvi predstavlja Baby gnijezdo na našem tržištu!

Luxury Baby Fashion prvi predstavlja Baby gnijezdo na našem tržištu!

Izvor fotografije: Press

Ako ste u potrazi za jedinstvenim, drugačijim i neodoljivim odjevnim komadima za svoju bebu, Luxury Baby Fashion pravo je mjesto za vas.

U ponudi ovog mladog brenda pronaći ćete personalizirane baby bodije sa dodatkom čipke ili tila, personalizirane jastučnice s motivom zlatne krune i imenom princeze, haljinice za dnevne kombinacije i one glamuroznije za posebne prigode poput prvih rođendana, krštenja ili neka druga glamurozna događanja.

Iza ideje krije se mlada poduzetnica Nataša koja nam je otkrila da o ideji o pokretanju modnog brenda razmišlja već duže vrijeme, a u realizaciju je krenula kada je saznala da je trudna sa svojom djevojčicom Nikol koja je ujedno i neodoljivi model te glavna ambasadorica Luxury Baby Fashion-a.

  

Svaka haljinica dolazi u kompletu sa divnim accessoriesom, pasend trakicom uz haljinicu.

„Nikol je moja mala princeza koja ima deset mjeseci, a željela sam je i sanjala godinama. Kada sam saznala da ću je roditi, krenula sam u potragu za svim detaljima, tkaninama i svime što je bilo potrebno kako bih mogla izraditi sve ono o čemu već godinama sanjam. Nakon što se Nikol rodila krenulo je guštanje u prekrasnim i personaliziranim stvarčicama koje sam osmislila i sašila samo za nju.

Naravno sa svih strana dobivali smo jako puno komplimenata i pozitivnih komentara, a tako je i krenula ideja o stranici Luxury Baby Fashion –  iz ljubavi jedne mame prema modi i želji da i druge male princeze i prinčevi posjeduju jedinstvene i drugačije stvarčice“, rekla nam je Nataša.

Osim odjevnih predmeta u ponudi ovog brenda možete pronaći i detalje koji će sobu vaše bebe učiniti glamuroznom i posebnom, a posebno valja istaknuti novi proizvod na hrvatskom tržištu, koji je Luxury Baby Fashion prvi plasirao na naše tržište.

Riječ je o Baby gnijezdu koje je namijenjeno bebama od rođenja do navršenih 8 mjeseci, a koje je odlikovano vrhunskim dizajnom i kvalitetom.

Predstavljamo novi proizvod na hrvatskom tržištu, handmade dizajn Luxury Baby Fashiona – Baby gnijezdo!

Luxury Baby Fashion dizajnirao je za svoje male princeze i prinčeve Baby gnijezdo divnog dizajna i vrhunske kvalitete, s posebnim detaljima i dodatkom čipke.

Baby gnijezdo je handmade dizajn brenda i svakom detalju posvećeno je puno ljubavi i pažnje.

 

Drage mame, ne morate se više bojati zaspati kraj svoje tek rođene bebe! Dovoljno je položiti Baby gnijezdo kraj sebe u krevet i uživajte u blizini svog anđela i slatko snivajte.

Uz praktično Baby gnijezdo možete izabrati i posteljinu s volanima, male jastučiće za kolica, baldahin s volanima za dječje krevetiće.

“Svakom detalju posvećeno je jako puno ljubavi i svaki  detalj pomno je biran.”, otkrila nam je Nataša za kraj i najavila da priprema puno noviteta i skoru kampanju za novu kolekciju proljeće/ljeto 2017.

Bez obzira tražite li nesto jedinstveno za svoju bebu ili pak tražite savren poklon, Luxury Baby Fashion svakako zaslužuje vašu pažnju.

Sve proizvode možete naručiti na službenoj stranici brenda.