Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > LG ARTCOOL: tih i pouzdan klima-uređaj koji brine o čistom zraku

LG ARTCOOL: tih i pouzdan klima-uređaj koji brine o čistom zraku

Izvor fotografije: Press

Klima-uređaj LG ARTCOOL je tih, pouzdan i opremljen nizom pametnih značajki, a uz to brine o čistom zraku pa je izvrsno rješenje za obitelji s malom djecom i alergičare.

Tako pri svom radu emitira izrazito nisku razinu buke – svega 19 dB. Za usporedbu, prosječna „buka“ u šumi je 26 dB, a knjižnici 36 dB. Osim toga,uz kompresor Dual Inverter,ovaj uređaj troši manje električne energije i omogućava brže hlađenje od klima-uređaja koji ne rade na principu inverterskog kompresora.

Zrak se izbacuje dalje i brže, kompresor radi sa znatno manje vibracija i gotovo nečujno, a njegovu trajnost i pouzdanost potvrđuje LG-evo 10-godišnje jamstvo. Također, razni sustavi filtriranja i zaštite LG-evih klima-uređaja pročišćavaju zrak i smanjuju neugodne mirise.

 

 

 

Ugrađeni filter s dvostrukom zaštitom skuplja sve čestice prašine veće od 10 mikrometara, dok ionizator Plasmaster oslobađa preko tri milijuna iona koji se vežu za štetne čestice kako bi učinkovito sterilizirali zrak i okolne površine te istovremeno neutralizirali mirise. Tako je dokazano da LG-evionizator sterilizira bakteriju E.coli u preko 99,9% slučajeva, i to u svega 30 minuta.

Osim toga, funkcija sveobuhvatnog automatskog čišćenja sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline.

I naposljetku, zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu, klima-uređajem se može upravljati putem aplikacije SmartThinQ® s bilo koje lokacije, primjerice, isključiti ga nakon izlaska iz doma.