Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Lafaboo vam poklanja podlogu za igranje!

Lafaboo vam poklanja podlogu za igranje!

Izvor fotografije: Press

 

Lafaboo je mjesto gdje možete pronaći zaista najljepše i nesvakidašnje igračke koje potiču dječji san i maštu a jednom jako sretnom dobitniku poklanjamo Lilliputiens podlogu za igranje.

Lilliputiens je poznati belgijski brend prvenstveno namijenjen bebama ali njihove inovativne igračke oduševljavaju sve klince predškolske i školske dobi, pa čak i njihove roditelje. U našoj ponudi možete pronaći veliki broj igračaka i proizvoda koji vaše mališane potiču na igru i kreativnost. Osim podloga za igranje u raznim bojama i varijantamanudimo nizšarenih i zabavnih plišanih igračaka koje djetetu pomažu u razvijanju motorike.

Iz njihovog asortimana za vas smo izdvojili George podlogu za igranje.

Podloga je jako mekana i udobna a mališani se mogu igrati sa raznim likovima poput lavića sa šarenim grivom i ringovima za hvatanje ili pak otkrivati gdje se sakrio nestašni majmunčić George. Različite boje, materijali i uzorci stimulirat će osjetila vaših malenih, a kada njihove umorne okice savlada san, uvijek mogu i malo odrijemati. Mame će isto obožavati ovu podlogu jer je jako praktična i prenosiva a može se prati u perilici rublja.