Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Inovativne Dada&Rocco zaštitne navlake za miran san vaših beba

Inovativne Dada&Rocco zaštitne navlake za miran san vaših beba

Izvor fotografije: Press

Dada&Rocco je brend koji se bavi proizvodnjom opreme za dječje sobice.

Od patentiranih zaštitnih navlaka do baby nesta, svaki proizvod je osmišljen da unese radost od prvog dana bebina života.

Zaštitne navlake su izum koji će omogućiti bolji san roditeljima i djeci, a vaše bebe će uživati u novom izgledu svog krevetića. Zaštitite krevetiće “pametnim” navlakama i imajte nesmetan pogled na vašu bebu u svakom trenutku! Nema više buđenja usred noći zbog udaraca! Bolji protok zraka, moderan dizajn, lako postavljanje i skidanje – sve su to razlozi zbog kojih morate imati ove zaštite.

Zaboravite na bespotrebno ustajanje iz kreveta kako bi vidjeli bebu te si omogućite toliko potreban san. 

Zaštitne navlake su osmišljene, dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj te zaštićene pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

Dada&Rocco tim, uz ostale vrlo korisne proizvode koje ima u svojoj ponudi, osmislio je i idealan baby nest, koji je apsolutni “must have” proizvod za odmor vaše bebe. Bilo to kod kuće, na otvorenom, plaži, kampiranju, putovanjima ili spavanju kod bake i djeda – naše bebe su zaslužile da se osjećaju sigurno u svom okruženju, a Dada&Rocco baby nest će im to omogućiti.

Svi proizvodi su izrađeni s puno pažnje i ljubavi od najkvalitetnijih 100% pamučnih tkanina koje sve imaju sigurnosne certifikate.

Pogledajte i druge proizvode u našoj ponudi na facebook stranici https://www.facebook.com/dadaandrocco/ ili na našoj web stranici http://dadaandrocco.com/. Pratiti nas možete i na instagramu https://www.instagram.com/dadaandrocco/

Dada&Rocco je u vrlo kratkom vremenu svog postojanja postao sinonim za kvalitetne, lijepe i korisne proizvode pa zašto i vi ne bi priuštili sebi i svojim najmilijima baš to 🙂