Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Hrkanje konačno pada u zaborav

Hrkanje konačno pada u zaborav

Budni ste usred noći kao da je podne? Beba se miče ili se jednostavno bojite svakog donekle udobnog položaja jer strahujete da bebi škodi? Možda je u pitanju pak žgaravica, mučnina, neprestani odlasci na toalet? Da, kad su vam pričali o divotama trudnoće i tom divnom iskustvu, sigurno nisu spominjali i ove, malo manje ugodne strane. No ne brinite, za sve ima pomoći.

Iako postoje mnoge taktike za spavanje koje trudnice koriste, često se zapostavlja i jedan izuzetno čest uzrok neprospavanih noći – HRKANJE.

Nastavite čitati članak niže...

hrkanje2

Ono je relativno često tijekom trudnoće, iako nitko ne može točno odrediti postotak žena kod kojih se javlja. Uglavnom se kroz istraživanja pokazalo da problem nastaje u zadnjem tromjesečju, a neki od mogućih uzroka hrkanja su upravo nabubreni nosni prolazi, povećanje estrogena, širenje vena, povećanje tjelesne temperature, a pojavljuje se i kao posljedica prehlade ili alergije.

hrkanje3

Kao rješenje za hrkanje, Trendi.hr portal za premium kupovinu donosi vam jedinstvenu ponudu – dva prstena protiv hrkanja po vrlo povoljnoj cijeni od samo 49 kn, i naravno uz gratis dostavu. Komplet sadrži dvije kopče za nos – za nju i njega, a dizajnirane su u svrhu povećavanja protoka zraka kroz nos tijekom spavanja. Pomažu u kontroli hrkanja i smanjuju nepotrebno glasno disanje, a izrađene su od 100-postotnog silikona. Dakle, svaka kopča je vrlo mekana, udobna i lagana. Pogodna je i za muškarce i za žene, a mogu je koristiti ljudi svih dobnih skupina. Sve navedene značajke omogućuju ovoj kopči za nos da bude potpuno nenametljiva i ugodna za korištenje.

Trendi.hr/ Iva Koren