Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Hranjenje na bočicu

Hranjenje na bočicu

HRANJENJE NA BOČICU

Philips AVENT NATURAL bočica najnovija inovacija i napredna bočica, koja pomaže da hranjenje bude što prirodnije za bebu. Bočica koja oblikom sisača podsjeća na majčinu dojku idealna je za mame koje planiraju nastaviti dojenje, jer beba sad može jednostavnije kombinirati dojenje i hranjenje na bočicu. Vašoj bebi pružate dobrobit majčina mlijeka i kad niste pored nje.

Philips AVENT CLASSIC bočice koriste se od 1984. godine, kad smo prvi put predstavili bočicu s anti-kolik sistemom, kako bi Vaša beba nakon hranjenja bila smirenija i mirnija. I dalje je preferira velik broj mama.

Nastavite čitati članak niže...

Ništa nije bolje od dojenja, ali ako se odlučite za hranjenje bočicom, Philips AVENT s 30 godina kliničkih ispitivanja i iskustva, pruža Vam najbolje rješenje, koje zadovoljava Vaše potrebe.

PRIRODAN NAČIN HRANJENJA NA BOČICU

Slika_02_Hranjenje bočicom_NATURAL

Philips AVENT NATURAL  bočice za još jednostavniju kombinaciju dojenja i hranjenja na bočicu. Sisač oblikom podsjeća na dojku, za što sličniji, prirodan način prihvaćanja, kao i kod dojke, jedinstvene comfort latice povećavaju mekoću i elastičnost, napredan anti-kolik sistem, ovo je naša najprirodnija bočica do sada.

Philips AVENT NATURAL linija nudi plastične PP (polypropylene) i staklene bočice.

Natural, PP, bočice od 60, 125, 150 (bočica za učenje), 260 i 330 ml su napravljene od visokokvalitetne plastike i ne sadrže Bisphenol A (BPA free).

Natural staklene bočice od 120 i 240 ml napravljene su od visokokvalitetnog stakla iz Francuske, otporne na toplinu i zagrijavanje.

S Philips AVENT NATURAL bočicama upotrebljavajte samo Philips AVENT NATURAL sisače.

Slika_03_Natural sisači_svi

Jedinstvene comfort latice, povećavaju mekoću i elastičnost sisača. Sisači su dostupni u pakiranju po 2 komada s različitim brzinama protoka, ovisno o dobi djeteta.

MANJE NEMIRA, MANJE KOLIKA*

Slika_04_Hranjenje_bočicom_CLASSIC_01

Philips AVENT CLASSIC linija bočica za hranjenje dodatno je poboljšana kako bi Vam pružila više zadovoljstva u hranjenju djeteta. Klinički dokazano*, anti-kolik sistem u sisaču. Široki otvor za lakše punjenje. Još jednostavnije čišćenje i sastavljanje bočica.

Philips AVENT CLASSIC linija nudi plastične PP (polypropylene) bočice od 125, 260 i 330 ml napravljene od visokokvalitetne plastike i ne sadrže Bisphenol A (BPA free).

S Philips AVENT CLASSIC bočicama upotrebljavajte samo vrlo nježne silikonske Philips AVENT CLASSIC sisače s anti-kolik ventilom i izgledom nalik na dojku za lakše prihvaćanje kod djeteta.

Kad se Vaša beba hrani, jedinstveni anti vakumski rub dozvoljava prolaz zraka u bočicu, a ne u djetetov trbuščić.

Slika_05_Classic sisači_svi

Sisači su dostupni u pakiranju po 2 komada s različitim brzinama protoka, ovisno o dobi djeteta.

*Klinička ispitivanja pokazala su da su djeca stara do dva tjedna imala manje kolika od djece hranjene drugim bočicama, posebno noću.

link: https://www.kadulja.hr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=30&Itemid=4