Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Froddo blog za sretne roditelje i one koji će to tek postati

Froddo blog za sretne roditelje i one koji će to tek postati

Igraju li se vaša djeca sigurnim igračkama?Kako ispravno održavati dječju obuću? Kad kupiti prve cipele?… odgovore na ova i druga pitanja koja brinu roditelje pronađite na novom informativno-edukativnom blogu poznatog dječjeg brenda obuće Froddo

Najpopularniji domaći brend Froddo, prvi izbor kad je riječ o kvalitetnoj obući za djecu i teenagere, pokrenuo je moderan edukativno – informativni blog (www.froddo.com/hr/blog) na kojem se mogu pronaći različite informacije o razvoju dječjih stopala, odabiru i kupovini najprikladnije obuće, te sigurnost djece u domu, ali i izvan njega.

Nastavite čitati članak niže...

Kreiranjem bloga, Froddo je svoju misiju izrade obuće od prirodnih materijala, bez štetnih sastojaka koja brine za zdravlje i sigurnost svakog malog stopala, kao i znanje razvijano već gotovo 70 godina, približio i podijelio s roditeljima, i svima onima koji će to  tek postati.

Blog obuhvaća nekoliko kategorija: “Dobrobit za roditelje i djecu“, „Obiteljski životni stil“ i “Tehnologija i zabava“, a bavi se temama o sigurnosti, novcu, ponašanju i disciplini djece, hrani, edukciji, zdravlju, putovanju, razvoju, tehnologiji, shoppingu i raznim dječjim aktivnostima.

I poznati roditelji pišu za Froddo blog

Froddo blog o roditeljstvu koji obrađuje aktualne teme i objavljuje zanimljivosti iz svijeta roditeljstava podržali su i brojni poznati roditelji, te su tako i oni podijelili svoja osobna razmišljanja i zanimljiva iskustva.
Avanturu kupnje prvih cipelica sa svojim blizankama na blogu je opisao prvi gost roditelj, priznati fotograf Damir Hoyka. Miran Kurspahić, Ines Preindl, Mirna Maras, Ribafish, Jacques Houdek samo su neki od poznatih čije će se životne dogodovštine također uskoro moći pročitati na blogu.

Vodič o sigurnosti djeteta

Promišljanje + akcija = sigurnost, osnovna je nit vodilja opsežnog Froddo vodiča o sigurnost djeteta.

Vodič kroz sigurnost doma daje savjete o tome kako se pripremiti, što učiniti, ukloniti, kupiti i općenito kako dom učiniti sigurnijim kad dijete dolazi. Vodič također prati razvoja djeteta i sugerira prilagodbe kako dijete raste i postaje znatiželjnije i pokretljivije.

Svaki detalj u domu od madraca, posteljine, namještaja, podova, kućanskih aparata, toaleta, prozora, stepenica pa sve do kućnih ljubimaca i biljaka, u ovom je vodiču obrađen tako da skrene pozornost na potencijalnu opasanost i sugerira kako izbjeći neželjenu situaciju.

Vodič je objavljen u sklopu Froddo bloga www.froddo.com

www.froddo.com/hr