Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Evolucija života počinje s Almagea® PRENATAL OMEGA3+

Evolucija života počinje s Almagea® PRENATAL OMEGA3+

Izvor fotografije: Press

Raznolika i uravnotežena prehrana korisna je ne samo tijekom začeća i trudnoće, već ju valja zadržati i tijekom perioda dojenja.  I u tom je razdoblju preporučljivo ograničiti unos kofeina, nikotina, alkohola, umjetnih sladila i drugih prehrambenih aditiva koji imaju potencijalno štetno djelovanje.

Poznato je da su tijekom trudnoće povećane potrebe za određenim nutrijentima, pa se stoga smatraju esencijalnim za pravilan rast i razvoj djeteta te zdravlje buduće majke. Tijekom prvog tromjesečja „esencijalni“ nutrijenti su folna kiselina, vitamin B12 i cink, a tijekom drugog i trećeg tromjesečja željezo, kalcij i magnezij.

Ključno je da i dojilja osigura dovoljan unos omega -3 masnih kiselina (osobito DHA) jer će mlijekom svom djetetu prenijeti  ove važne masne kiseline, koje su od iznimne važnosti za dijete i nakon poroda budući da se dječji mozak razvija godinama nakon rođenja. Preostali rast mozga odvija se tijekom prve godine života te predškolske dobi, tako da je rast mozga većinom završen do pete ili šeste godine života. Osim toga, u tom osjetljivom periodu prehrana bogata omega-3 masnim kiselinama djeluje povoljno i na zdravlje srca i krvožilja, a ujedno osigurava pravilan razvoj mozga i vida u dojenčadi i djece.

Sve što treba trudnicama i dojiljama – Almagea® PRENATAL OMEGA 3+

Almagea® PRENATAL  OMEGA3+ predstavlja novu generaciju dodataka prehrani, koji u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem sadrži esencijalne nutrijente u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama za zdravu trudnoću i dojenje. Riječ je o kompleksu vitamina i minerala obogaćenom omega-3 masnim kiselinama (DHA i EPA), folnom kiselinom, vitaminom B12, vitaminom B6, vitaminom D, željezom, magnezijem i jodom.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju povećanih potreba za nutrijentima tijekom trudnoće i dojenja. Namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.

Zašto je Almagea® PRENATAL OMEGA 3+ inovativan?

Almagea PRENATAL OMEGA3+ dolazi u obliku Licaps ®DuoCap™ kapsule koja se sastoji od dvije kapsule. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale, dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli.

LicapsDuoCap kapsule ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac, te su izuzetno  stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ kapsule ne sadrži otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene i GMO sastojke.

Način primjene: 2 puta dnevno po  jedna kapsula, uz obroke.

Upozorenje: Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

Almagea PRENATAL OMEGA 3+ dodatak prehrani dostupan je za kupnju u svim ljekarnama i Almagea web shopu.

Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.