Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Douglas Naturals-idealan za trudnice

Douglas Naturals-idealan za trudnice

Izvor fotografije: Press

Douglas Naturals je čista, prirodna i djelotvorna linija kozmetičkih proizvoda koja spaja vrlo učinkovito arganovo ulje sa snažnim i prirodnim aktivnim sastojcima.

U svojoj obitelji sadrži 12 proizvoda i svi su certificirani u skladu sa NATRUE standardima kao organska i prirodna kozmetika, a nagrađeni su i veganskom oznakom.

Svi proizvodi sadrže isključivo prirodne i prirodno dobivene sastojke. Prirodno dobiveni sastojci dobiveni su iz prirodnih sirovina te su dodatno obrađivani isključivo za DOUGLAS NATURALS proizvode. Aktivni sastojci potječu iz certificirane organske poljoprivrede ili prikupljanjem iz prirode u kontroliranim uvjetima.

Argan kao glavni sastojak cijele linije nazivaju još i tekućim zlatom za ljepotu – arganovo ulje je zaista svestran proizvod kad se radi o njezi kože, kose i tijela. Složen i efikasan proces proizvodnje čine arganovo ulje jednim od najtraženijih sastojaka za ljepotu na svijetu. Ono vlaži kožu, stabilizira ravnotežu između masnoća i vlažnosti i vrhunski je izvor vitamina E koje kožu štiti od slobodnih radikala i vanjskih utjecaja. Visok udio vitamina E i nezasićenih masnih kiselina također osigurava usporavanje procesa starenja kože, pa su ga popularno nazvali i „luksuzom iz prirode“.

DOUG_RGB_Naturals_Body_Oil_100m_72dpi

Ulje za tijelo iz linije Douglas Naturals koji kombinira vrlo učinkovito arganovo ulje sa snažnim i prirodno aktivnim sastojcima idealan je za trudnice.

Osim arganovog ulja, 12 proizvoda u liniji Douglas Naturals sadrže i druge vrijedne sastojke kao što su đumbir, zeleni čaj, ekstrakt slatkog korijena, sojino ulje, maslinovo i kokosovo ulje, shea maslac, ekstrakt kore magnolije, hijaluronsku kiselinu, te ulje indijske breze.

Douglas Naturals proizvodi također zadovoljavaju međunarodne standarde za organsku i prirodnu kozmetiku. NaTrue certifikat garantira korištenje prirodnih i organskih sastojaka, nježni proizvodni proces i ekološki prihvatljive prakse. Proizvodi ne sadrže umjetne mirise ni boje, kao ni štetne sastojke (parafin, PEG, oksid, propilen, alkileni i itd.). Ne sadrže silikonska ulja i derivate te genetski modificirane sastojake. Konačni proizvodi i biljni sastojci nisu nikada bili izloženi radijaciji i proizvodi nisu testirani na životinjama.

trudnoca_banner1

U prestižnoj Douglas Naturals obitelj postoji cijela lepeza proizvoda, koja njeguje lice i tijelo. Kreme za lice, razni čistači, tonici i serumi obnoviti će vašu kožu kako bi blistala ljepotom i zdravljem, a losioni, kreme za tijelo, vašu će kožu preporoditi te ju učiniti elastičnom i mekom.

Izraziti smo ponosni na Douglas Naturals NaTrue standard kvalitete koja zahtijeva da najmanje 95% prirodnih sastojaka proizvoda potječe iz certificirane organske poljoprivrede i prikupljanja iz divljine u kontroliranim uvjetima. Svi proizvodi čiji sastav to omogućava stvoreni su na način koji omogućuje dosezanje najviše razine NaTrue kvalitete.

Vaše Douglas parfumerije!

_Logo_BW_sRGB_