Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Dohrana koju smo čekali

Dohrana koju smo čekali

U periodu od četvrtog do šestog mjeseca života beba stječe vještine koje su do prije samo par mjeseci izgledale nedostižne. Radoznalost, sposobnost gutanja hrane veće gustoće te postavljanje u polusjedeći položaj, signaliziraju da je vrijeme za novu avanturu – dohranu.

Kako bi prvi obroci “na žlicu” protekli što bezbrižnije, važno je da dohrana bude pravovremena, sigurna i bebama privlačna. Upravo je zato idealno posegnuti za praktičnim, a ukusnim gotovim kašicama. Bebe će uživati u bogatom rasponu okusa, a vas će veseliti što su ovakve kašice praktičan obrok i izvan kuće te štede dragocjeno vrijeme, a ujedno su zdrav odabir za vaše dijete.

Nastavite čitati članak niže...

Kašice kojima vjerujemo

Lino gotove kašice novitet su brenda koji toliko volimo. Po mjeri su potreba vaše bebe: lako probavljive i hranjive, blagog i prirodnog okusa, a bez umjetnih sladila, glutena, konzervansa, boja i aroma. Dolaze u čak tri kombinacije sastojaka i 13 neodoljivih okusa.

Lino voćne kašice ugodnog su okusa, sadrže visok udio voća, vitamina C, a neprocjenjive su pri uvođenju novih namirnica mališanima koji intenzivno rastu i razvijaju se.

Žitarice su sve češći odabir pri dohrani kao jedan od najboljih izvora brzo dostupne energije. Prednost Lino voćno-žitnih kašica je štone sadrže gluten i konzervanse, stoga su siguran prvi korak u prihvaćanju raznovrsnih okusa i kombinacija.

Lino voćne kašice sa sirom bogatstvom probiotičke kulture blagotvorno djeluju na dječji organizam, sadrže visoki udio sira te ne sadrže gluten. Prirodno su slatkog i nježnog, djeci privlačnog okusa.

Otkrijte cijelu paletu okusa koje je Lino pripremio za vašu bebu već od 4. mjeseca života.