Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Djeca, djeca i samo djeca: MaxiMini tjedni u Hotelu Sonnentherme Sonnenpark****

Djeca, djeca i samo djeca: MaxiMini tjedni u Hotelu Sonnentherme Sonnenpark****

Izvor fotografije: Press

Najmlađi i malo stariji u Hotelu Sonnentherme Sonnenpark od 9. rujna do 25 listopada bit će još više u centru pažnje u vodećem dječjem kupalištu Austrije. Čekamo djecu do 6 godina starosti s bezbrojnim programima, sniženjima i specijalnim ponudama.

Maxi ponuda za Cool Najmlađe do 6 godina starosti!

Hotel Sonnenpark**** – Odmaralište s vlastitim vodenim svijetom

 

Pravi odmor pod sunčevim zrakama. Neovisno o vremenskim prilikama. Bez svakidašnjeg stresa. Zbog ovog dolaze obitelji u Hotel Sonnenpark u Lutzmannsburgu. I samo zbog ovog uranjaju u čudesan vodeni i suhi svijet doživljaja. Gosti osim u bazenu hotela mogu uživati u najboljem vodenom parku za bebe i djecu u Europi do kojeg vodi vlastiti hodnik.

Iz sobe se može izravno doći do vodenog parka hotela.

Vodeni svijet Sunny Bunny čeka svakoga tko se želi brčkati i odmarati. Raspolažemo unutarnjim i vanjskim bazenom, te svakom gostu nudimo ležaljku za relaksiranje. Ni ovdje ne može nedostajati vodeni tobogan koji vodi do bazena s ugodnom toplom vodom. Djeca se mogu igrati i na igralištu na otvorenom. Vašoj bebi možete promijeniti pelene na specijalnim otocima.

Svi ogladne dok se igraju u vodi i na suhom. Čekamo roditelje i djecu s gurmanskim zalogajima u bifeu za bebe i djecu.

Najcool vrtić Austrije u vodenom parku Sonnentherme pod gradišćanskim suncem.

 

Tijekom MaxiMini tjedana brojne atrakcije i raznolik program čeka djecu do 6 godina starosti.

Bablje ljeto je jedno od najljepših godišnjih doba u Lutzmannsburgu.  Ove godine čekamo male goste s jednim specijalitetom: s MaxiMini tjednima. Šareni tepih od lišća grožđa, vodeni doživljaji neovisno o vremenskim prilikama, te širok spektar programa za obitelji.

Plivanje, wellness i masaža za bebe: u znaku sve za najmlađe. I malo starijoj djeci nudimo puno vodenih avantura za vrijeme MaxiMini tjedana. Primjerice vodenu diskoteku ili Highlight Game. Svejedno izabereš li umjetnički kutak, radionicu kolača, ili 3D kino i na suhom ćeš se odlično provesti. Sunny Bunny i Pinky Bunny neumorno zabavlja goste tijekom svakodnevnih programa, dnevnih susreta i vodenog plesa.

Jesi li spreman/spremna za vodene avanture? U vodenom parku Sonnentherme se nalaze tobogani od 800 metara ukupne dužine. Uživaj u vodi čija ukupna površina iznosi više od 1000 m2.

Kad si postao/la gospodarem valovitog bazena i kad si isprobao/la most za skokove onda je vrijeme da kreneš ispočetka. Svatko može pronaći najbolje za sebe. Svejedno radi li se o Quaxi ili Monster Ride toboganu, i djeca i odrasli će biti podjednako očarani od mini i maxi tobogana. Najhrabrije čekaju Speedy i Twister tobogani, a vrhunac je XXL Monster Ride koji je sa svojom dužinom od 270 metara najduži tobogan u Austriji.

Tijekom MaxiMini tjedana (10. rujna – 25. listopada 2018.) djeca do 6 godina starosti dobivaju 50% popusta u Hotelu Sonnenpark****!