Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Djeca, djeca i samo djeca: MaxiMini tjedni u Hotelu Sonnentherme Sonnenpark****

Djeca, djeca i samo djeca: MaxiMini tjedni u Hotelu Sonnentherme Sonnenpark****

Izvor fotografije: Press

Najmlađi i malo stariji u Hotelu Sonnentherme Sonnenpark Od 9. rujna do 25 listopada bit će još više u centru pažnje u vodećem dječjem kupalištu Austrije. Čekamo djecu do 6 godina starosti s bezbrojnim programima, sniženjima i specijalnim ponudama.

Maxi ponuda za Cool Najmlađe do 6 godina starosti!

Hotel Sonnenpark**** – Odmaralište s vlastitim vodenim svijetom

Pravi odmor pod sunčevim zrakama. Neovisno o vremenskim prilikama. Bez svakidašnjeg stresa. Zbog ovog dolaze obitelji u Hotel Sonnenpark u Lutzmannsburgu. I samo zbog ovog uranjaju u čudesan vodeni i suhi svijet doživljaja. Gosti osim u bazenu hotela mogu uživati u najboljem vodenom parku za bebe i djecu u Europi do kojeg vodi vlastiti hodnik.

Iz sobe se može izravno doći do vodenog parka hotela.

Vodeni svijet Sunny Bunny čeka svakoga tko se želi brčkati i odmarati. Raspolažemo unutarnjim i vanjskim bazenom, te svakom gostu nudimo ležaljku za relaksiranje. Ni ovdje ne može nedostajati vodeni tobogan koji vodi do bazena s ugodnom toplom vode. Djeca se mogu igrati i na igralištu na otvorenom. Vašoj bebi možete promijeniti pelene na specijalnim otocima.
Svi ogladne dok se igraju u vodi i na suhom. Čekamo roditelje i djecu s gurmanskim zalogajima u bifeu za bebe i djecu.

 

Igraonica za bebe

Baby’s igraonica za bebe, posebno namijenjena igraonica za najmlađe goste, na raspolaganju vam je 24 sata u tjednu, kao i brojne igračke, kuhinja za bebe i odvojeno područje za penjanje i puzanje (za bebe stare ili starije od 2 godine).

Također otvorena 24 sata, kuhinja za bebe nudi majkama mikrovalnu pećnicu, grijač za vodu, sterilizator, stol za hranjenje, stol i područje za pranje posuđa.

Igraonica također nudi uslugu čuvanja beba starosti do 2 godine.
Usluga čuvanja beba dostupna je u sljedeća doba dana:
09:30 – 11:30
14:00– 16:30
17:30 – 20:00

 

Također možete uživati u našoj privatnoj usluzi čuvanja beba, u vlastitoj sobi, tako da možete imati večer za sebe.
Cijena naše privatne usluge čuvanja beba iznosi 15 EUR po satu.

Našu besplatnu obiteljsku praonicu možete pronaći u podrumu.

Kuhinja za bebe

Ako želite pripremiti ili podgrijati hranu za vašu bebu, kuhinja za bebe na prvom katu stoji vam na raspolaganju u bilo kojem trenutku. Kuhinja za bebe opremljena je mikrovalnom pećnicom, sterilizatorom (za upotrebu zajedno s mikrovalnom pećnicom), grijalicom za bočice i grijačem za vodu.


Osim toga, naš restoran ima u ponudi švedski stol za bebe za naše najmlađe goste! Proizvodi su dostupni tijekom cijelog dana, čak i prije i nakon radnog vremena.
Jelovnik sadrži 3 različite vrste domaćih jela za bebe, kako za ručak tako i za večeru.


Najcool vrtić Austrije u vodenom parku Sonnentherme pod gradišćanskim suncem.

Tijekom MaxiMini tjedana brojne atrakcije i raznolik program čeka djecu do 6 godina starosti.

Bablje ljeto je jedno od najljepših godišnjih doba u Lutzmannsburgu. Ove godine čekamo male goste s jednim specijalitetom: s MaxiMini tjednima. Šareni tepih od lišća grožđa, vodeni doživljaji neovisno o vremenskim prilikama, te širok spektar programa za obitelji.

Plivanje, wellness i masaža za bebe: u znaku sve za najmlađe. I malo starijoj djeci nudimo puno vodenih avantura za vrijeme MaxiMini tjedana. Primjerice vodenu diskoteku ili Highlight Game. Svejedno izabereš li umjetnički kutak, radionicu kolača, ili 3D kino i na suhom ćeš se odlično provesti. Sunny Bunny i Pinky Bunny neumorno zabavlja goste tijekom svakodnevnih programa, dnevnih susreta i vodenog plesa.

Jesi li spreman/spremna za vodene avanture? U vodenom parku Sonnentherme se nalaze tobogani od 800 metara ukupne dužine. Uživaj u vodi čija ukupna površina iznosi više od 1000 m2.

Kad si postao/la gospodarem valovitog bazena i kad si isprobao/la most za skokove onda je vrijeme da kreneš ispočetka. Svatko može pronaći najbolje za sebe. Svejedno radi li se o Quaxi ili Monster Ride toboganu, i djeca i odrasli će biti podjednako očarani od mini i maxi tobogana. Najhrabrije čekaju Speedy i Twister tobogani, a vrhunac je XXL Monster Ride koji je sa svojom dužinom od 270 metara najduži tobogan u Austriji.

 

 

Tijekom MaxiMini tjedana (10. rujna – 25. listopada 2018.) djeca do 6 godina starosti dobivaju 50% popusta u Hotelu Sonnenpark****!

https://www.sonnenpark.at/hr/cijene-ponuda/sobe-i-cijene/sobe-i-cijene.html