Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Dani beba, djece i trudnica

Dani beba, djece i trudnica

Uskoro 15. proljetno izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, trudnice, djecu i roditelje na ovim prostorima:

25. – 27. 4. 2014. u Westgate Shopping City-u

Sajam Dani beba, djece i trudnica najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe. Organizira se od 2007. godine u proljeće i jesen u Westgateu kod Zagreba i na jesen u Mercator centru Split.

Sajam u Westgateu posjeti u prosjeku preko 70.000 posjetitelja te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.
U prekrasnom interijeru posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj, koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Ovdje navodimo samo neke koje su ujedno i sponzori sajma: Adax, BeSafe, Chicco, Brick2go, Kiddy, MagicBaby, Nestle, Podravka, Violeta. Uz već navedene tvrtke na sajmu će se predstaviti i mnoge druge specijalizirane tvrtke i poznati brendovi.

Ovaj specijalizirani sajam za djecu, bebe, trudnice i roditelje omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude što je vrlo bitno u današnjim recesijskim vremenima.Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima.

Nastavite čitati članak niže...

Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.
Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će osim u programu sajma pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world-u.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem službene facebook (http://www.facebook.com/Dani.beba) i internetske stranice (www.danibeba.com).
Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Želimo vam srdačnu dobrodošlicu!
Hari Đerđ, direktor sajma  i organizacijski tim