Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Čuvate li uspomene na trudnoću i kako planirate sačuvati dragocjene uspomene na najljepše trenutke s vašim bebama?

Čuvate li uspomene na trudnoću i kako planirate sačuvati dragocjene uspomene na najljepše trenutke s vašim bebama?

Izvor fotografije: Press

Neke trudnice uživaju u trudnoći i trudnička svakodnevnica im ne pričinja napor dok druge, pak, prolaze kroz razne „drame“ pa im gotovi svi stadiji donose određene tegobe.

Često u trudnoći proradi ženska taština pa se ne osjećamo uvijek najljepše u svojoj koži. Tako nerijetko možemo čuti trudnicu koja govori za sebe da je „debela“, „velika“, „balon“ i slično,  mi se nikako ne bismo složili s tim, trudnice su lijepe i trebale biti ponosne na svoje stanje i izgled te opušteno i neopterećeno banalnostima proći kroz svoje stanje.

Bilo kako bilo, činjenica je da ne zovemo bez razloga trudnoću „blaženo  stanje“, stanje u kojem žena prolazi put do ostvarenja majčinstva i rađanja još jednog dragocjenog malog života pa bismo taštinu svakako trebali staviti po strani i uživati u svim ljepotama i svemu drugačijem što nam ovo stanje donosi, ali i uživati u svom izgledu bez obzira što se ne radi manekenskim proporcijama.

Dapače, mnoge su poznate zvijezde poput Claudie Shiffer, Cindy Craford, Demi Moore i mnogih drugih ogolile svoje tijelo za naslovnice raznih časopisa i dokazale da su trudnice itekako prekrasne.

Sve bitne životne prigode i situacije uglavnom bilježimo našim kamerama, a uspomene na svaku od njih neprocjenjiv su dio nas i želimo da uvijek žive. Bitno nam je zabilježiti svaki osmjeh i pokret naše bebe pa tako potičemo mame i mlade trudnice da s ponosom čuvaju uspomene na svoje „blaženo stanje“ jer traje kratko i događa se jednom ili svega nekoliko puta u životu.

 

 

 

Fotografija u svakom formatu je dragocjena, a kao najnoviji trend u čuvanju uspomena je CEWE Fotoknjiga, proizvod zbog kojeg je tvrtka CEWE nagrađena prestižnom nagradom TIPA awards 2018 za najbolju foto uslugu na svijetu.

Kao jedan on najčešćih motiva fotoknjiga su upravo obiteljske prigode i bitni trenutci. Mame koje brinu da svaki korak njihovih mališana bude zabilježen. Također, nisu rijetkost i trudnice koje žele sačuvati uspomene na svoju trudnoću u čemu vas snažno podržavamo i želimo vam da se osjećate ugodno u svojoj koži i da uspomene na ovaj period budu najljepše moguće, a ne sumnjamo da će se, kada beba dođe broj uspomena višestruko povećati.