Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Bogata prirodna njega kože  

Bogata prirodna njega kože  

Izvor fotografije: Press

Njeguje, umiruje iritaciju, poboljšava apsorpciju –Olival Uljna emulziju s uljem smilja za njegu suhe kože idealan je prirodni proizvod kada vaša koža treba još više njege.

Djeluje kao SOS proizvod za izrazito suhu kožu koja treba dodatnu njegu i kada joj nedostaje prirodne masnoće, prepuna je divnih i kvalitetnih prirodnih sastojaka, miriše božanstveno – Olival Uljna emulzija za njegu suhe kože još je jedan sjajan proizvod u Olivalovoj kultnoj liniji na bazi smilja.

Prirodna je to kozmetika koja po kvaliteti može stati uz bok najjačim svjetskim beauty imenima, vrhunska po kvaliteti i sastojcima, inspirirana zaboravljenim ljekovitim biljkama iznimnog učinka kojeg su koristile naše bake. Besmrtno smilje priča baš takvu priču. Dugo godina zaboravljena, mediteranska biljka prepoznatljivih žutih cvjetova koja raste na kamenjaru i kršu, na zapuštenim terenima Mediterana, uz puteve i ceste, čak i u pukotinama stijena, vratila se na velika vrata u svijet kozmetike.

Uz visokovrijedno eterično ulje smilja, tu su još i ulje masline, badema i jojobe, ali i mirisan kakao maslac te prirodni lanolin i pčelinji vosak. Osim što koži vraćaju potrebnu vlagu i sve hranjive sastojke, ova čarobna ulja djeluju antioksidativno, usporavaju proces starenja kože, stvaraju zaštitnu barijeru na njezinoj površini te potiču obnavljanje. Usto „zaključavaju“ aktivne sastojke iz seruma i krema u kožu, potiču njihovo bolje upijanje, a time i djelovanje.

Upravo zbog svoje bogate teksture i vrhunske hranjivosti, Uljnom emulzijom koža se njeguje prije spavanja. Osim za suhu kožu, može se koristiti i kao njega ožiljaka, svrbeža, lakših opekotina te nakon izlaganja suncu.

 

www.olival.hr