Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > BioGaia® Protectis Baby Easy dropper kapi Novo, praktičnije i ekonomičnije pakiranje

BioGaia® Protectis Baby Easy dropper kapi Novo, praktičnije i ekonomičnije pakiranje

Izvor fotografije: Press

Izvor fotografije: https://cdn.pixabay.com/photo/2014/09/23/06/04/brothers-457237_960_720.jpg

U moru sojeva dobrih bakterija, izdvaja se jedan, Lactobacillus reuteri, komercijalnog naziva Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) koji je patentiran, zaštićen i nalazi se isključivo u BioGaia® proizvodima.

Na hrvatskom tržištu dostupne su BioGaia® Baby Protectis kapi koje su donedavno bile pakirane u staklenku s kapaljkom od 5ml. Od početka ove godine možemo se pohvaliti jednostavnijim, praktičnijim i inovativnijim pakiranjem pod nazivom BioGaia® Protectis Baby Easy dropper kapi koje su također na tržištu.

Koja je razlika u odnosu na staklenku?

Izvor fotografije: BioGaia®Hrvatska Facebook page

Osluškivali smo želje potrošača i tako došli do tubice. Svakim potiskom oblikujete kap i tako kontrolirate kapanje. Zbog prilagođenog oblika i tlaka koji se stvara svakim potiskom tubice izbjegnut je problem zaostatka kapi na unutrašnjoj strani pakiranja, odnosno omogućena je potrošnja svih 5ml. Zbog praktičnijeg materijala u svakom trenutku mućkanjem možete provjeriti preostali volumen proizvoda.

U tubici, jednako kao i u staklenci, nalazi se L. reuteri Protectis. Sadržaj proizvoda nije mijenjan kao niti volumen, jedino je prilagođeno pakiranje potrošačima.

Posjetite nas i na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/biogaiahrvatska/ te pronađite u svim ljekarnama.