Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Bebimil Junior je mlijeko za djecu od 1-3 godine

Bebimil Junior je mlijeko za djecu od 1-3 godine

Izvor fotografije: Press

Zbog svog sastava idealan je prijelaz u razdobolju između dojenja i kravljeg mlijeka.

Bebimil Junior sadrži hranjive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj Vašeg mališana: bjelančevine prilagođene dobi djeteta, željezo za prevenciju anemije, omega 3 masne kiseline koje pomažu razvoju vida i mozga, 13 vitamina i cink. Sadržaj minerala također je prilagođen dječjem organizmu i ne opterećuje bubrege.

Blagog je okusa vanilije, pa je izvrsna baza za različite kombinacije.

Ponudite djetetu šalicu toplog mlijeka navečer ili ujutro za doručak uz komad kruha i omiljeni namaz ( možete ga  pripremiti i kao kakao ) ili mu jednostavno u zdjelicu toplog Bebimil Juniora dodati najdraže žitarice ( musli, cornflakes ili žitarice za djecu ).

Bebimil junior 3D copy

Za popodnevnu užinu djetetu ponudite par keksića i šalicu mlijeka ili pripremite voćni frape u koji ste dodali ohlađeni Bebimil Junior. Vjerujemo da će novi oblici serviranja i novi okusi oduševiti Vašeg mališana.

Mliječna formula Bebimil stvarana je s izuzetnom odgovornošću i ozbiljnošću s idejom da se za dojenčad i malu djecu razvije i proizvede najbolja formulacija, koja će u potpunosti osigurati njihov pravilan rast i razvoj.

www.bebimil.hr