Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > Bebetto dječja kolica – zašto odabrati Bebetto i koje su prednosti?

Bebetto dječja kolica – zašto odabrati Bebetto i koje su prednosti?

Izvor fotografije: Press

Udobnost, sigurnost, kvaliteta, inovativnost!

Donosimo vam pregled inovacija i posebnosti Bebetto dječjih kolica kroz ovih deset točaka. Bebetto dječja kolica, proizvedena u Europskoj Uniji kvalitetan je brend prihvatljive cijene koji popularnost uživa zahvaljujući konstantnom unaprijeđenju proizvoda, brigom za male korisnike i njihove roditelje.

 

  • Shock Absorption Sustav (SAS) – Apsorpcijski sustav – odgovoran je za amortizaciju. Kada koristite kolica na neravnoj površini tada je ovaj sistem zadužen za smanjivanje vibracija na prednjim kotačima, a samim time i na cijelim kolicima. Ova inovacija dolazi također do izražaja prilikom neželjenog nailaska na povišeno tlo ili stepenicu – u tom slučaju SAS sistem će pomoći kod amortizacije. Zahvaljujući ovoj tehnologiji dijete putuje udobno i kolica ostaju u savršenom stanju dulje vremena.
  • DMS sustav – Patentirani Bebetto DMS sustav koji pamti položaj kotača nakon što kotač izgubi dodir s tlom. Zahvaljujući ovom sustavu, kotači se ne okreću nekontrolirano oko svoje osi i neće se blokirati dok ponovno dodiruju tlo.

 

  • Sistem skrivenih osovina – Sustav skrivenih osovina koji se koristi u kolicima Bebetto omogućuje vam da osovine pospremite u samoj konstrukciji. Zahvaljujući tome nećete ih izgubiti dok prevozite kolica u automobilu, te će od ogrebotina koje mogu nastati zbog izbočenih osovina biti zaštićeni drugi elementi u automobilu.
  • Lagana aluminijska konstrukcija – Bebetto aluminijske konstrukcije izrazito su praktične i jednostavne za korištenje. Zbog svoje male težine u vožnji su kolica lako upravljiva, a kod spremanja u automobil praktičnost konstrukcije još više dolazi do izražaja.
  • UV50+ tkanine – Struktura tkanine dizajnirana je kako bi zaštitila vaše dijete od UV zraka. Zahvaljujući ovoj visokoj zaštiti od sunca minimalizirane su opasnosti od alergija i kožnih bolesti.

 

  • Dodatna zaštita na košari – Pokrov košare ima dodatnu pregradu koja štiti vaše dijete od vjetra, lišća ili prljavštine. Zahvaljujući magnetskom učvršćenju vrlo je jednostavno otvoriti je, te se čak održava i kad puše snažni vjetar.
  • Ventilacija košare – U Bebetto kolicima možete računati na funkcionalni ventilacijski sustav. Na gornjoj strani nosiljke i sjedišta nalaze se ventilacijske mrežice, a s donje strane košare možete otvoriti ventilacijske rešetke za dodatnu cirkulaciju zraka.
  • Dodatna odvojiva torba – U odabranim Bebetto modelima nalazi se prijenosna torba za shopping umetnuta u otvorenu košaricu koja je montirana na konstrukciji. Zahvaljujući njoj možete jednostavno izvaditi svoje stvari iz košare što će olakšati sklapanje okvira.
  • Meki/tvrdi podesivi amortizeri – Odabrani modeli kolica Bebetto opremljeni su dodatnim bočnim meko/tvrdim amortizerima. Možete ih postaviti u mekši ili tvrđi položaj. Zahvaljujući ovom sustavu možete podesiti konstrukciju za glatku ili neravnu površinu.

 

  • Sistem laganog sklapanja – Praktični sistem koji omogućava da brzo sklopite i rasklopite konstrukciju. Kako biste sklopili kolica samo lagano pritisnite ručice sa obje strane, te lagano pritisnite prema dolje dok se konstrukcija ne sklopi.

POTRAŽITE NAS – Bebetto dječja kolica potražite u Bebetto Premium Shopu BabyLand Westgate, na 1. katu, te Babyland SPLIT  (RK Prima 3).

Provjerite i na webshopu BabyLand.hr, te DjecjaKolica.eu

Ostala Bebetto prodajna mjesta potražite na web stranici bebetto.hr